În seria a doua, trofeele E.ON Kinder au ajuns la CSC Ghiroda și Academia U Luceafărul Cluj

Distribuie pe:

* Recordurile actualei ediții: peste 120 de echipe și circa 400 de meciuri disputate;

* În prima serie, Academia U Luceafărul Cluj a câștigat Cupa E.ON Kinder la categoriile 2006 și 2008, iar Chelsea București, la categoria 2010;

Luptă aprigă pe terenul de fotbal în seria a doua a Cupei E.ON Kinder. Finala categoriei 2009 a fost disputată între două echipe clujene, CFR și Academia U Luceafărul Cluj, iar soarta meciului a fost decisă de loviturile de departajare. Victoria a revenit clubului Academia U Luceafărul, care a câștigat și la categoria 2007. Timișorenii de la CSC Ghiroda au plecat acasă cu trofeul E.ON Kinder la categoria 2011, iar locul 3 l-a ocupat ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș. Trei mici fotbaliști au primit titlul de golgheteri în seria a doua: Luca Gavrilovici (LPS Suceava, 2007), Jakab Mark (Academia U Luceafărul Cluj, 2009) și Patrik Țoța (CSC Ghiroda, 2011).

La festivitatea de premiere au participat Ana Maria Matei, director general adjunct E.ON România - partener principal al competiției și fostul internațional și golgheter al Ligii I, Claudiu Niculescu, Ambasadorul Cupei E.ON Kinder.

“Dragi copii, de două săptămâni ne țineți cu sufletul la gură în timpul meciurilor voastre și ne încărcați cu energie. Ați terminat finalele și cei mai buni pleacă acasă cu premii și trofee. Dar să știți că, indiferent ce loc ați ocupat la Cupa E.ON Kinder, toți ați dovedit că aveți stofă de campioni”, a declarat Ana Maria Matei, director general adjunct E.ON România.

Cupa E.ON Kinder 2018 a stat sub semnul #energiepentrucampioni. A fost o ediție specială, cu un număr record de participanți: peste 2.000 de mici fotbaliști, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, s-au reunit la Târgu-Mureș.

“Este extraordinar să vezi câtă pasiune, dăruire și energie au pus în joc acești copii talentați. Sunt încântat de tot ceea ce s-a întâmplat la Târgu-Mureș, pe terenurile de fotbal. Încurajez ca la ediția de anul viitor să se înscrie și alte cluburi, vă asigur că este una dintre cele mai valoroase competiții din România”, a declarat Claudiu Niculescu, Ambasadorul Cupei E.ON Kinder.

Cupa E.ON Kinder, ediția a XII-a, a fost organizată de Clubul A.C.S. Kinder și SportLife, în parteneriat cu E.ON România și Delgaz Grid. Turneul a reunit peste 120 de echipe de la cele mai prestigioase cluburi din țară: Brașov, Cluj, Sibiu, Ilfov, Suceava, Vâlcea, Maramureș, Harghita, Dolj, Alba, Bacău, Gorj, Timiș, Mureș, Argeș, Sălaj, Galați, Iași și municipiul București. Prima serie a competiției a avut loc în perioada 22-24 august pentru categoriile de copii născuți în 2006, 2008 și 2010, iar a doua, în intervalul 27-30 august pentru categoriile 2007, 2009 și 2011.

 

Lasă un comentariu