ATENȚIE, ROMÂNI! DUȘMANII STATULUI NAȚIONAL UNITAR NU DORM! TRANSILVANIA ÎN “COLIMATOR”! (180) PÉTER ECKSTEIN-KOVÁCS (II)

Distribuie pe:

“Noi, aici în Transilvania, știm foarte bine că avem dreptul la viață... pentru care așteptăm, în mod natural, sprijinul... Țării-Mamă (Ungaria - n.a.)... Chiar am fost de două ori în Harghita, Covasna... și am tatonat acest lucru (autonomia teritorială - n.a.)... Dacă tu vrei să faci ceva pentru un teritoriu... nu poți cu 70% (maghiari - n.a.) să impui celorlalți ca să sprijini această idee. Numai dacă discuți, faci un deal cu ei, te înțelegi în toate privințele: “Bă, frate! HAI, ROMÂNE, HAI, FRATE, SĂ NE DEZLIPIM DE MITICII ĂȘTIA DE LA BUCUREȘTI ȘI SĂ PUNEM ÎMPREUNĂ DE O REGIUNE MAI BUNĂ, UNDE SĂ TRĂIM MAI BINE”. (Péter Eckstein-Kovács, 2009)

Lăsând să se înțeleagă că s-ar abate de la linia trasată de U.D.M.R., din cauza principiilor sale epatante, P.E.K. este, în fond, “aceeași Mărie, dar cu altă pălărie”: și el se înscrie în optica Marii Revoluții a ideologilor Noii “Ordini” Mondiale (susține “diversitatea sexuală” etc.), nu uită să adore “Țara-Mamă” (Ungaria), atacă România (în 2010 a declarat că îl “deranjează” articolul 1 din Constituție, iar în 2019 a semnat, la Cluj, o Declarație româno-maghiară prin care este de acord cu autonomia teritorială a maghiarilor), glorifică zelul “incoruptibilei” L.C. Kövesi (a cărei instituție, DNA, nu l-a deranjat cu nimic pe acest “tătic al retrocedărilor”, implicat în restituiri de păduri, terenuri, școli, case, palate ale foștilor grofi unguri) etc.!

Credeți însă dumneavoastră, stimați cititori, că “anti-penalii” din U.S.R., atunci când l-au propus pe P.E.K. ca Avocat al Poporului, au avut vreo “strângere de inimă” la toate acțiunile lui antiromânești? Vedeți-vă de treabă! Chiar ei și-ar fi “râs în barbă”, ca “patrioți ai Vestului”, văzându-l pe “idolul” lor, P.E.K., cum ar fi acordat prioritate la orice cerere a maghiarilor, cum ne-ar fi creat în exterior imaginea de Țară care îi prigonește pe maghiari, cum ar fi favorizat alungarea eroilor români (înmormântați la Cimitirul din Valea Uzului) sub pretextul că li s-ar fi încălcat drepturile maghiarilor etc.! Însă, în “laboratoare”, cei care “numără zilele” dăinuirii României, ca Stat Unitar, ne-au cadorisit nu cu “progresistul” P.E.K., ca Avocat al Poporului, ci cu o sexo-marxistă, Renate Weber, mare adeptă - într-o Europă post-națională - a desființării Statelor Naționale și a federalizării Europei! Este o fostă eurodeputată care, în 2008, a susținut că România ar fi trebuit să recunoască oficial provincia separatistă Kosovo și care niciodată nu a criticat politica separatistă a Ungariei în ce privește situația din județele Harghita și Covasna!

Doamne, ocrotește-i pe români!

Lasă un comentariu