Fotbaliștii tricolori Under 21, amicale cu Portugalia și Germania

Distribuie pe:

Naționala de fotbal tineret a României, formată din jucători sub 21 de ani, va disputa în luna martie, anul viitor, două meciuri amicale de verificare contra unor adversare redutabile. Echipa, antrenată de Emil Săndoi, va întâlni, la 24 martie, Portugalia, la București, pe stadionul Steaua, iar apoi, la 28 martie, va juca la Sibiu, contra Germaniei.

Selecționata tricoloră se pregătește în vederea turneului final al Campionatului European din vara anului viitor, ce va avea loc în România și Georgia. La EURO, naționala țării noastre a fost repartizată în grupa B, alături de Spania, Croația și Ucraina.

BC SIRIUS MUREȘUL TG. MUREȘ, EȘEC LA ARAD

Echipa feminină de baschet BC Sirius Tg. Mureș a pierdut, vineri seara, în deplasare, cu scorul de 79-44, în fața formației Baschet Arad, într-un meci din cea de-a 10-a etapă a Ligii Naționale. În urma acestui rezultat, mureșencele rămân pe cea de-a 8-a poziție în clasament, cu 12 puncte, în timp ce gruparea arădeană a egalat la puncte, 18, pe campioana en-titre și liderul la zi, Sepsi Sf. Gheorghe, care a stat în această rundă. Pe trei a urcat Olimpia CSU Brașov, care a trecut, pe teren propriu, cu 76-61, de KSE Tg. Secuiesc. Formația de sub Tâmpa a acumulat 15 puncte, iar KSE Tg. Secuiesc se află pe locul VI, cu 14 puncte.

Etapa a 11-a va avea loc în zilele de 28-29 decembrie, capul de afiș fiind meciul dintre Baschet Arad și Sepsi Sf. Gheorghe. BC Sirius stă în viitoarea etapă, următorul meci al echipei mureșene fiind programat la 8 ianuarie, pe teren propriu, cu Olimpia CSU Brașov.

CS ARENA TG. MUREȘ ȘI-A AFLAT VIITOAREA ADVERSARĂ DIN CUPA ROMÂNIEI LA HANDBAL

Divizionara secundă de handbal feminin CS Arena Tg. Mureș va întâlni formația Liceului Teoretic “Liviu Rebreanu” din Turda, în faza secundă a Cupei României, potrivit tragerii la sorți efectuate la sediul Federației Române de specialitate. În turul preliminar, mureșencele au învins, în deplasare, pe HCF Piatra Neamț, cu scorul de 36-32. CS Arena și formația din Turda au fost adversare, recent, în ultima etapă a turului din seria C a Diviziei A, mureșencele impunându-se la mare luptă, pe teren propriu, cu 30-29. Celelalte partide din turul secund al Cupei României, care vor avea loc în luna ianuarie 2023, sunt Gloria Bistrița - Minaur Baia Mare, CSM Unirea Slobozia - CSM Corona Brașov, CSM Galați - CSU Neptun Constanța, CSM Bacău - CSM Slatina, CSM Târgu Jiu - SCM Craiova, HC Zalău - Dacia Mioveni, “U” Cluj-Napoca - HC Dunărea Brăila, CSM Roman - ACS Școala 181 București. Cele 5 formații care participă în Cupele Europene, respectiv CS Rapid București, CSM București, SCM Râmnicu Vâlcea, Măgura Cisnădie și Gloria Buzău, vor intra în faza următoare, alte două echipe având tur liber, CSU Știința București și CS Activ Prahova Ploiești.

O NOUĂ PROBĂ LA MASCULIN, LA JOCURILE OLIMPICE DIN 2024!

De la Jocurile Olimpice din 2024, proba de înot artistic va fi deschisă și bărbaților.

Comitetul Internațional Olimpic și-a dat acordul pentru ca World Aquatics să le permită bărbaților să concureze în competițiile de înot artistic la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024, informează fina.org.

Astfel, bărbații vor putea concura în competiția pe echipe. În fiecare echipă sunt opt competitori. Noile reguli permit ca din fiecare echipă să facă parte cel mult doi bărbați. Ar urma să participe zece echipe.

Înotul artistic face parte din programul olimpic din 1984. Pentru prima dată, în 2024 vor putea concura și bărbați. La Campionatele Mondiale, bărbații pot concura la înot artistic din 2015.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu