Spre Litoral, bilete cu preţ redus pentru călătoria cu trenul!

Distribuie pe:

CFR Călători anunţă că oferă, şi în acest sezon estival, tarife reduse cu 25% pe toate trenurile spre şi dinspre mare, pentru „Minigrup 2 - 5", facilitatea fiind valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin vineri, duminică.

În cadrul acestei oferte, tinerii de până la 18 ani beneficiază de 50% reducere faţă de tariful plătit de un adult. În plus, la trenurile cu regim de rezervare, pentru biletele cumpărate online, se acordă o reducere suplimentară de 5%.

„Pasagerii au la îndemâna şi alte reduceri importante din tariful de transport pentru destinaţii interne, precum 10% la călătoria dus-întors; între 15% şi 25% la cumpărarea cu anticipaţie; 25% prin Cardul Tren Plus; 35% la tren IR şi de 50% la tren R cu oferta Cartea VSD (vineri, sâmbătă, duminică).

De asemenea, călătorii CFR pot beneficia de reduceri cuprinse între 15% şi 35% cu «Biletul de weekend» şi între 31% şi 56% reduceri de weekend (în zilele de vineri până duminică inclusiv) la trenurile IR care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia-Braşov şi retur. Pentru grupuri de peste 20 de persoane, reducerile sunt de până la 35%", se precizează într-un comunicat de presă al Societăţii de Transport Feroviar de Călători.

Lasă un comentariu