CONDITII EUROPENE PENTRU PACIENTII DE LA SPITALUL NOU DIN TARGU-MURES

Sistemul de portionare si
livrare a hranei pentru pacientii
internati la Spitalul Clinic
Judetean de Urgenta TarguMures este, de-acum, cel mai
modern din Romania.
Prin implementarea noului
sistem, calitatea serviciilor
acordate pacientilor atinge
standardul european, din
punctul de vedere al alimentatiei. In acelasi timp,
pierderile inregistrate pe parcursul
procesului de repartitie
a hranei se optimizeaza, inregistranduse o economie
substantiala. Un alt beneficiu
pentru bolnavii internati la
Spitalul Judetean de Urgenta
este temperatura hranei, care se
mentine constanta timp de
peste doua ore, dupa ambalarea
acesteia in caserolele speciale.
Prezent la inaugurare, presedintele
Consiliului Judetean
Mures, Ciprian Dobre, a remarcat
alinierea celei mai importante
unitati medicale din judetul
Mures la nivelul european,
in privinta tratamentului oferit
pacientilor. "Sistemul pe care il
inauguram astazi se remarca
prin faptul ca, de-acum inainte,
mancarea va ajunge la patul
bolnavilor la temperatura optima
de 65 de grade. In plus,
Spitalul va face o economie de
aproape 100.000 de euro anual.
Trebuie sa remarcam si faptul
ca doua mari companii private
au inteles sa sprijine initiativa
managerului Ovidiu Butuc, prin
sprijinul financiar de 160.000 de
euro. Efortul celor doua firme
s-a completat cu implicarea
Spitalului si a Consiliului
Judetean Mures, care au asigurat
recompartimentarea
intregului bloc alimentar,
despre care putem afirma ca,
incepand de astazi, este cel mai
modern din Romania�, a
declarat Ciprian Dobre.

Lasă un comentariu