Cine nu ar vrea o viață de succes? Cu toții ne dorim!

Distribuie pe:

Elevii  Colegiului Național „Unirea" și Colegiului Economic „Transilvania"" din Târgu-Mureș s-au bucurat, la sfârșitul lunii trecute, de prezența dr. John Bos (SUA), invitat special al Fundației „Mater", care a împărtășit principii corecte pentru o viață de succes. Dr. John Bos, licențiat în Litere și Muzică și ulterior în Management, a debutat ca profesor, și la vârsta de 28 de ani a intrat în afaceri, parcurgând, timp de 20 de ani, toate treptele profesionale, până când a ajuns președintele și acționarul majoritar al unei companii faimoase, E.J. Daniels Publishing, în Orlando, Florida.

În anul 2000, fiind deja un prosper om de afaceri, renunță la lumea business-ului și se dedică total proiectelor educaționale și de caritate. În prezent este președintele organizației „Christ for the World", care are ca și țintă grupurile de copii și tineri din țările emergente sau slab dezvoltate. Organizația condusă de dr. John Bos susține dezvoltarea unor școli, orfelinate, centre de zi și tabere în India, Filipine, Brazilia, Kenia, Ucraina, Moldova și România.

Periodic, John Bos este implicat direct în susținerea unor sesiuni motivaționale cu tema „Cum să ai o viață de succes", sesiuni de care au beneficiat și elevii celor două licee târgumureșene. Elevii au fost provocați să urmeze trei puncte-cheie în atingerea succesului. Un prim punct este acela de a începe de acolo de unde ești, indiferent de context, probleme și împrejurări. Apoi, să te folosești de ceea ce ai, de toate resursele. Să nu te uiți la resursele ce nu le ai, ci să folosești la maximum tot ceea ce ai. Iar al treilea punct cheie este să faci tot ceea ce îți stă în putință să faci. Însă toate acestea se pot realiza doar cu ajutorul lui Dumnezeu.

Activitatea desfășurată s-a bucurat de sprijinul conducerii celor două unități școlare, care ne-au primit cu mare drag.

Lasă un comentariu