„Căpșunarii" ne-au scos din ghearele „baronilor locali"!

Distribuie pe:

Victoria lui Klaus Iohannis a fost decisă de așa-zișii căpșunari care, de aproape 25 de ani, au trimis rudelor rămase în țară miliarde de euro (sau de dolari, înainte de apariția monedei europene). Guvernanții postdecembriști au trecut sub tăcere contribuția acestora la realizarea Produsul Intern Brut (PIB), deși ea concura cu investițiile străine în România.

După rezultatele turului doi al alegerilor prezidențiale, din 16 noiembrie 2014, nu ne rămâne decât să le mulțumim acestor eroi! Nu atât pentru că au stat ore și ore în șir pentru a vota printre străini, ci pentru că le-au transmis rudelor din țară să voteze așa cum ar dori ei, adică împotriva „baronilor locali" ai tuturor partidelor, care îl susțin pe „inocentul" Victor Ponta.

Ceea ce s-a întâmplat după acest îndemn a întrecut toate așteptările. În ziua alegerilor, rudele acestora, care nici nu se gândeau să iasă la vot, i-au ascultat și, mai ales după-amiază, au pus ștampila „votat" pe speranța Klaus Iohannis.

„Căpșunarii", plecați (din disperare!) să muncească printre străini și care (să nu uităm!) au ținut, aproape un sfert de secol, viața economică a țării cu miliarde de euro, au fost umiliți de către actualii guvernanți PSD - UNPR - PC - UDMR, Guvernul acestor formațiuni politice refuzând, nemotivat, înființarea unor noi secții de votare în diaspora.

Ce s-a întâmplat în această situație? Păi, ce s-ar mai fi putut întâmpla?! Un dezastru pentru cei care s-au erijat în stăpânii postcomuniști social-democrați, reprezentați de „Pinocchio" Victor Ponta.

Rudele din țară ale „căpșunarilor" au fost anunțate, prin telefon sau prin facebook, să iasă (naibii) la vot și să-l voteze pe Iohannis, ceea ce s-a și întâmplat.

Sperând că am scăpat pentru totdeauna de „baronii locali" postdecembriști, vă mulțumim, dragi „căpșunari"!

Lasă un comentariu