„Plevușca" PAVEL CORUȚ (VI)

Distribuie pe:

Poporul român este, tot mai intens, ținta celor mai aberante psihoze păgâne proferate, în spațiul public:

Acest documentar este o replică la trei din cărțile lui Pavel Coruț: „Mântuirea de după marea rătăcire" (I), „Secretele vârstelor de aur" (II), „Arta succesului la români" (III)!

„Reformator moral" în… paranormal! (II)

Zelul cauzei venirii lui Antihrist îl au astăzi în lume ocultiștii mondialiști, dar, ca oamenii să nu poată înțelege cine reprezintă adevăratul pericol, P.C. abate atenția opiniei publice într-o direcție falsă și răspândește în mod diversionist eroarea cum că „oculta regresivă" (I, pg.29), „diavolii" (I, pg. 28), se identifică în special cu creștinii, recte ortodocșii (el atacă visceral Biserica Ortodoxă, singura care mărturisește adevărul de credință)! Prin acțiunea lui deliberată, fără să importe cât anume este voluntară și cât ține de executarea unor ordine secrete, „spionul" P.C. intră cu fanatism în jocul adevăratei Oculte suprastatale: făcând apologia unor practici oculte interzise de Biserică, precum telepatia (II, pg.166), telekinezia (II; pg.221), radiestezia (II, pg.224), pirokinezia (II, pg.226), precogniția (II, pg.463), el îi incită pe oameni să participe la un război spiritual anticreștin - lupta este condusă de organizația nereligioasă „Frăția Creatorilor" (I, pg.342), din „tabăra Adevăratei Divinități" (I, pg. 21-22), împotriva taberei retrograde (II, pg. 418) formată din credincioșii creștini ( „pentru a distruge definitiv jugul mistico-religios în care Omenirea se zbate de mai mult de două milenii" - I, pg.2).

Oricât ne-ar părea de ilară încercarea lui de a se lua în serios, nu se poate să nu ne îngrijoreze numărul mare de cititori ai săi, dacă este adevărat că tirajul cărților lui ar fi de peste 6 milioane de exemplare, iar apoi să constați cu cât aplomb își îndeamnă fanii la sacrificiu total („Învinge sau mori, băiete! A treia posibilitate nu există" - II, pg. 502), să vezi cum își dorește extirparea din sufletele românilor a dreptei-credințe („Să dea adevăratul Dumnezeu să asist și eu la dărâmarea acestei abominabile înjghebări străine de sufletul și de gândirea noastră ariană, religia… creștină" - I, pg.489) și să afli că „bieții" de ei suferă și în somn din cauza prezenței religiei („noi, minoritatea rațională, gânditoare… suferim agresiunea mistico-religioasă în fiecare secundă, zi și noapte, în stare de veghe și de somn" - I, pg.458)! Nu ar mai fi poate cazul invocării unor statistici favorabile numărului de ortodocși declarați din România, cât mai degrabă de faptul trist că un ortodox candidat la alegerile europarlamentare, tată a nouă copii, nu a reușit să întrunească sufragiul electoral necesar, în timp ce Monica Luisa Macovei a ajuns în Parlamentul Europei deși este o cunoscută promotoare a ideii scoaterii religiei din școli, iar mai ieri ar fi vrut să ocupe și demnitatea de președinte al României!

Consecințele preconizatei „reforme morale", prin care vom fi obligați legal să acceptăm că răul este bine și invers, constau în generalizarea „normală" a imoralității și în facilitarea condițiilor optime pentru înfăptuirea celui mai sângeros eveniment anti-uman din istorie (cea mai mare prigoană împotriva creștinilor)…

 

COSTEL NEACȘU, consilier parlamentar

Lasă un comentariu