CE CREDE SORIN OVIDIU VÂNTU DESPRE GENERAȚIA FACEBOOK

Distribuie pe:

Cinism sau cruntă realitate?!

Ieșit de câteva săptămâni condiționat din pușcărie, Sorin Ovidiu Vântu, cel care a păcălit milioane de români prin FNI, le-a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj celor din diaspora, care au votat masiv împotriva lui Victor Ponta și a sistemului politic impus în România după Revoluția din 1989.

Cu un cinism greu de admis, acesta insinuează că degeaba își doresc românii schimbarea, la putere rămân tot „șmecherii".

„Sunteți niște proști, fraieri în toată puterea cuvântului. Șmecherii suntem noi. Noi suntem un aspirator de resurse, tot ceea ce produceți voi, luăm noi. Noi suntem combinatorii, ăia de deasupra. Indiferent cine vine la putere, avem relații și colo, și colo, oricum facem bani. Voi ce faceți? Generația n-am! Nu aveți absolut nimic! Nu aveți casă, nu aveți mașină. Bă, nici curve nu aveți! Trebuie să plecați din țară! Astfel, rămân mai puțini muncitori care să producă bani pe care noi să-i luăm. Vreți să ne schimbați pe noi? Aveți o singură șansă. Schimbați sistemul politic. Altfel, veți continua să fiți slugile noastre în continuare", a scris Vântu. 

Lasă un comentariu