SĂ PREGĂTIM SCHIMBAREA, ÎNCEPÂND CHIAR DE ASTĂZI

Distribuie pe:

Ne scriu cititorii!

Stimate domnule Lazăr Lădariu, editorialul dumneavoastră „Răul numit Restitutio in integrum", apărut în „Cuvântul liber" de marți, 2 decembrie 2014, m-a șocat foarte tare. Ar fi bine să reluați astfel de articole, întrucât oamenii au memorie foarte scurtă, în care să demascați concret persoane și partide care au participat la devalizarea țării.

Trebuie să pregătim marea schimbare, care sperăm să se producă în 2016, începând chiar de astăzi. Cred că patrioții țării vor avea înțelepciunea necesară pentru a construi din timp un pol naționalist, care ar putea să cuprindă PRM, PP-DD, PAS și alte forțe politice, care mai iubesc această țară, astfel încât în 2016 să ajungă la putere și să salveze ce se mai poate salva.

Vă rog, domnule Lădariu, sugerați-le guvernanților să reglementeze odată pentru totdeauna situația Tricolorului românesc. Am văzut și acum, de 1 Decembrie, că multe instituții ale statului nu au arborat steagul României. Nici chiar deputatul PDL Urcan nu l-a arborat, pe sediul său din Luduș. Mare rușine! Ar trebui ca toate cultele religioase să fie obligate prin lege să arboreze permanent steagul sfânt al României, fiindcă toate mănâncă pâinea acestei țări și toate se folosesc de serviciile statului român. Le cerem preoților să nu stea nepăsători când țara se prăbușește. Îl apreciem mult pe preotul Bucur de la Sărmaș.

Nu vrem un patriotism fățarnic ca al lui Ponta, care spune că e mândru că e român, dar îl are la dreapta sa pe Frunda, la stânga pe Hunor, iar în față l-a pus pe trădătorul Tăriceanu. Să ne amintim de Eminescu, care a scris: „Cine va-ndrăgi străinii, să-i mănânce inima câinii". Lui Ponta, unguri i-au trebuit, ungurii i-au rupt inima!

În 29 noiembrie 2014, domnul Vasile Bota a publicat un articol intitulat „Cealaltă față a bogăției", temă educativă pentru hoții noștri, care și-au făcut averi colosale din truda poporului. L-aș ruga și pe dânsul să amplifice această temă, cu explicații biblice, ca să se trezească bogații și să știe ce răsplată vor avea ei la Dumnezeu. Vasul Titanic, care a înghițit peste o mie de miliardari, ar trebui să le servească drept model.

NELU C., Luduș

 

HOȚII, OBLIGAȚI SĂ PLANTEZE HECTARELE DE PĂDURE DEFRIȘATE!

În „Cuvântul liber" din data de 4 decembrie 2014, am citit unul dintre cele mai corecte articole din ziarul nostru, intitulat „Ne-am dori să nu mai fim, în 2015, tributarii… slugărniciei și matrapazlâcurilor", scris foarte frumos de domnul Gheorghe Giurgiu. Pornind de aici, aș dori să îl rog pe domnul Lazăr Lădariu, omul dreptății și al cinstei pentru români, să sugereze ca hoții care ne-au distrus pădurile să nu fie închiși, să-i ținem tot pe banii noștri, ci să le fie luată toată averea făcută din furt, apoi să fie obligați să planteze toate hectarele de pădure pe care le-au defrișat. Cu ce ne încălzește pe noi, românii păgubiți, că hoții stau câțiva ani la pușcărie, de unde ies tot bogați, apoi vor folosi munca noastră tot în interesul lor, iar noi, săracii, tot slugile lor vom rămâne și tot noi vom trage ponoasele?!

Să cerem recuperarea a ceea ce s-a restituit pe nedrept, mai ales la străini, și să oprim vânzările de păduri și de terenuri.

Al. DUMITRU, Târgu-Mureș

Lasă un comentariu