Topul golgheterilor din fotbalul mureșean, Liga IV, V, VI și Juniori

Distribuie pe:

Fotbalul este singurul sport de echipă practicat în țara noastră în care una din combatante se poate afla într-una din cele trei ipostaze ale jocului: cea de învinsă ori învingătoare, respectiv cea de egalitate. Și cum fotbalul este sportul care se joacă pe goluri, iată și topul celor mai buni marcatori din competițiile organizate de către Asociația Județeană de Fotbal Mureș la finalul primei părți a sezonului competițional 2014 - 2015.

În Liga a IV-a avem un număr de 202 marcatori, dintre care jucătorii Pop Liviu de la echipa C.S. Viitorul Ungheni și Silion Petru de la echipa C.S. Lacul Ursu Mobila Sovata, care au reușit să înscrie fiecare câte 17 goluri, fiind urmați în clasament de către Chisu Flaviu de la echipa A.C.S. Mureșul Luduș, respectiv Deteșan Dan Emil de la A.C.S. Miercurea Nirajului, cu câte 16 reușite fiecare.

În ceea ce privește situația golgheterilor din Liga a V-a, Seria I, avem un total de 151 marcatori, dintre care jucătorul Ormenișan Iulian de la echipa A.S Înțelegerea Gălățeni a realizat un număr de 26 de reușite, fiind urmat de către jucătorul Toto Karoly de la A.C.S Raza de Soare Acățari cu 17 goluri marcate. În cea de-a doua serie a acestei ligii avem parte de 92 de nominalizați, dintre care jucătorul Palaghie Vasile de la echipa A.S. Pescarii Sântioana de Mureș conduce cu 13 reușite, fiind urmat de către Szasz Szilard Istvan de la echipa A.S. Mureșul Vălenii de Mureș și Cota Claudiu Adrian de la echipa A.S. Nyarad Eremitu, ambii cu câte 12 goluri marcate.

În Liga a VI-a, Seria I, s-au consemnat 127 de nominalizări dintre care jucătorul Szocs Karoly de la A.S. Steaua Cornești a acumulat un total de 20 de goluri marcate, fiind urmat de către jucătorul Laszlo Lorand de la echipa A.S. Târnava Fântânele cu 18 reușite. În cea de-a doua serie avem un număr de 116 jucători ce și-au trecut numele pe lista de marcatori și dintre care Bica Zoro de la echipa A.S. Spicul Glodeni a reușit să înscrie de 14 ori, fiind urmat de către jucătorii Torok Attila și Kelemen Szabolcs Arnold, ambii de la echipa A.S. Furgelabak Sabed, care au reușit 9 și respectiv 8 goluri.

În competiția destinată Juniorilor A1 s-au contabilizat 89 de marcatori și dintre care conduce detașat la acest capitol Csoma Balasz de la echipa L.P.S. Târgu-Mureș cu 26 de reușite, fiind urmat de către Șuta Gheorghe Ciprian de la echipa C.S. Iernut cu 18 reușite. La Juniori C s-au înregistrat un număr de 119 marcatori dintre care jucătorul Csegoldi Otto de la echipa A.C.S Speranța Târgu-Mureș conduce detașat cu 28 de reușite, fiind urmat de către Horsia Ovidiu de la A.S. Kinder Sângeorgiu de Mureș cu 23 de goluri marcate. În competiția destinată Juniorilor D, la nivelul seriei întâi s-au înregistrat un număr de 81 de marcatori, iar jucătorul Suciu Toni-Iustinian de la echipa C.S.S. L.T. „Lucian Blaga" Reghin conduce în clasamentul golgheterilor cu 20 de reușite, fiind urmat de jucătorul Todoran Florin Dorin de la echipa A.S. Atletic Kids Gurghiu cu 18 reușite. În cea de-a doua serie a aceleiași categorii competiționale s-au înregistrat un număr de 60 de nominalizați, iar jucătorul Demeter Attlia Lorant de la echipa L.P.S. Târgu-Mureș conduce detașat cu 18 reușite, fiind urmat de către jucătorul Ghila-Bosa Alex-Denis de la echipa C.S. Viitorul Ungheni cu 13 reușite. În ceea ce privește competiția destinată Juniorilor E, în seria întâi avem parte de 68 de marcatori, dintre care jucătorul Șerbănați Marian Ciprian de la echipa A.S. Atletic Kids Gurghiu, fiind performerul de până acum al competiției cu 23 de goluri, urmat de jucătorul Cotoi Dragoș de la echipa C.S. Gliga Companies Reghin cu 22 de reușite, și de colegul său de echipă, Todoran Daniel Nicolae cu 21 de reușite. În cea de-a doua serie a aceleiași competiții conduce jucătorul Elsawy Omar Sayed Mohamed de la echipa A.C.S. Kinder II Sângeorgiu de Mureș cu 21 de reușite.

Lasă un comentariu