Cotraco Rom, zece ani de succese

Distribuie pe:

Sâmbătă, 20 decembrie, firma Cotraco Rom, din Sângeorgiu de Mureș, a aniversat 10 ani de activitate. Evenimentul sărbătorii a zece ani de la înființarea societății, membră a grupului de firme Cotraco, condus de soții Mihaela și Bogdan Bărbulescu, a avut loc la Restaurantul Pensiunii „Europa". La eveniment au participat atât echipa Cotraco, asemuită de Bogdan Bărbulescu cu o familie mare și unită, ca și cei mai apropiați dintre colaboratorii și clienții importanți care au fost distinși cu Diplome de Excelență de către soții Mihaela și Bogdan Bărbulescu.

Bogdan Bărbulescu: „Astăzi sărbătorim zece ani de la înființarea firmei Cotraco Rom, care se ocupă în special cu distribuția cablurilor de tracțiune, a lanțurilor industriale, țevilor, electrozilor de sudură, care sunt materiale destinate în special industriei grele, extractive și forestiere.

La început eram o firmă mică, de garaj, cum se spune, și munceam eu cu soția mea. În prezent, suntem o firmă mare și cu potențial, practic, grupul nostru de firme are peste 100 de angajați și am atras fonduri europene de peste 5 milioane de euro.

A fost o perioadă nebună, cu bune și rele, dar în special cu bune, însă noi ne-am văzut de treabă și ne vedem în continuare de treabă, astfel încât să fie și mai bine. De fapt, am crescut an de an.

- Care este mesajul pentru clienți și colaboratori?

Le mulțumim în special pentru ajutorul și sprijinul acordat, este un eveniment pentru care noi ținem să îi onorăm pe ei așa cum ei ne onorează tot timpul pe noi și ne ajută cu ceea ce pot ei cel mai bine.

- Gânduri pentru 2015?

Dorim să angajăm încă cel puțin 20 de persoane, dacă reușim ar fi extraordinar de bine. Este foarte greu, avem noi investiții, avem în plan să deschidem încă două fabrici…

 

Lasă un comentariu