Moș Crăciun s-a aprovizionat și de la firma „Vitalitas Solution Center", din Târgu-Mureș!

Distribuie pe:

Înainte de a porni cu sacul plin de daruri pentru copii, Moș Crăciun s-a oprit pentru o nouă rundă de aprovizionare la firma SC „Vitalitas Solution Center" SRL, din Târgu-Mureș, de unde și-a încărcat sania cu peste o mie de cutii cu cadouri.

Astfel, peste o mie de fetițe și băieți aflați în grija Fundației „Sfântul Pal" sau a orfelinatelor din județul Cluj s-au bucurat, indiferent de vârstă, de hăinuțe, jucării, cărți și dulciuri pe măsura și gustul lor, ceea ce le-a adus bucurie în suflete, fiind convinși că Moș Crăciun nu i-a uitat.

Pentru firma târgumureșeană SC „Vitalitas Solution Center" a devenit o tradiție organizarea, mai ales în preajma sărbătorilor, a unor campanii pentru strângerea de jucării din pluș, hăinuțe și alte obiecte care le-ar putea fi folositoare micuților.

Campania din acest an, s-a desfășurat sub genericul „De Crăciun, fii mai bun!", ocazie cu care reprezentanții firmei le-au transmis tuturor clienților din țară, cărora le distribuie aparatură medicală, să contribuie la ajutorarea unor copii necăjiți, cu tot ceea ce consideră că le-ar fi necesar acestora. Pe lângă hăinuțele și jucăriile strânse astfel la centrele de colectare din diferite orașe, firma a achiziționat, la rândul ei, dulciuri și alte produse utile, din care a pregătit peste o mie de cutii cu daruri, multe dintre acestea ajungând la copii din familii care nu au posibilitatea să le ofere daruri.

Prin proiectul „Testul țării", firma „Vitalitas Solution Center" își dorește să concretizeze și alte campanii pentru copiii necăjiți, pentru simplul fapt că „un zâmbet pe fața lor este de neprețuit".

Lasă un comentariu