PENTRU A CĂLĂTORI, AMERICANII ȘI BRITANICI SUNT DISPUȘI SĂ RENUNȚE LA JOB ȘI LA.. SEX!

Distribuie pe:

Forțați de pandemia de Covid-19 să stea acasă un an, americanii și britanicii, iubitori de călătorii, ar da orice ca să poată pleca din nou, arată un sondaj realizat de Trivago, o companie internațională de servicii hoteliere, în perioada 3 - 9 ianuarie 2021, pe un eșantion de 2.000 de participanți.

Potrivit sondajului, atât americanii, cât și britanicii au spus, în majoritate covârșitoare (aproximativ 80%), că aspectul cel mai rău al pandemiei este faptul că sunt împiedicați să călătorească.

De altfel, cei care au răspuns sunt atât de dornici să călătorească din nou, încât 25% dintre ei ar renunța la economii, ca să o facă, și aproape jumătate dintre americani (48%) și 41% dintre britanici și-ar da demisia de la locul de muncă. 38% dintre americani și 40% dintre britanicii care au luat parte la studiu sunt de acord să nu mai facă sex, timp de un an, dacă asta înseamnă să călătorească din nou.

De asemenea, 1 din 5 respondenți ar fi dispuși să se despartă de partenerul sau partenera de viață, iar 80% dintre respondenți au spus că excursiile și călătoriile fac parte din viața lor.

Pandemia de coronavirus, carantina și restricțiile au schimbat definiția vacanței de vis pentru americani și britanici. Excursia plănuită în avans, pentru care obișnuiau să strângă bani, s-a transformat în timp petrecut cu familia și prietenii, acesta fiind răspunsul dat de majoritatea participanților la sondaj.

Aproximativ 70% dintre respondenți au spus că plănuiesc să călătorească și mai mult după ce se termină pandemia, iar mai mult de jumătate dintre ei ar pleca în vacanță în acest an, însă mai spun că asta depinde foarte mult și de succesul campaniei de vaccinare anti-Covid. (L.P.)

Lasă un comentariu