Formația GULDEN a câștigat „Cupa de Crăciun" la minifotbal!

Distribuie pe:

În perioada 22-28 decembrie, pe terenul sintetic de la Complexul „La Roșu" s-au desfășurat meciurile din cadrul Cupei de Crăciun - 2014. Competiția s-a jucat în sistem de 2 grupe a câte 4-5 echipe. În semifinale s-au consemnat rezultatele: ATALANTA - SARA 4-2, GULDEN - TIGER 3-1

Finala mare a competiției, disputată duminică seara, 28 decembrie, între GULDEN și ATALANTA, s-a jucat cu adevărat în spiritul Crăciunului, pe un teren acoperit de o zăpadă proaspătă. Jucătorii celor două echipe au dat mare dovadă de fair-play. Prima repriză a fost sub semnul echilibrului, scor 1-1, golurile fiind reușite de același jucător Sorin Boitoș, de la formația Gulden (autogol 0-1și gol egalizator 1-1). Extrem de disputată a fost repriza secundă, care la final urma să desemneze câștigătoarea competiției și totodată a marelui premiu „un purcel de 200 de kg"! La tensiune maximă, cu 30 de secunde înainte de final, jucătorul Darius Miclea înscrie din lovitură liberă. Scor 2-1 pentru

GULDEN, iar purcelușul a fost adjudecat! De menționat că în grupe formația Gulden a pierdut 2-12 în fața finalistei Atalanta. Marea finală a fost arbitrată la centru de Ioan Barna.

„A fost un meci antrenant, între două echipe de vârste diferite. Fotbalul se joacă în orice condiții. Mă bucur că am reușit victoria în final, noi marcând de fapt toate cele trei goluri. Felicit ambele echipe pentru prestația avută în această finală, și le doresc la toți jucătorii un An Nou fericit și La Mulți Ani!", a afirmat Viluț Bucur, antrenorul echipei Gulden.

Au evoluat pentru echipa GULDEN: Cucuiet Claudiu (portar), Bucur Viorel (portar), Rîtea Florin, Miclea Darius, Boitoș Cosmin, Boitoș Sorin, Pogăcean Florin, Bucur Virgil, Crăciun Marius, Bucur Viluț, Varga Claudiu, Bucur Sebastian, Pereș Levente, Samșudean Călin, Ormenișan Marin. Antrenori: Bucur Viluț și Crăciun Marius.

„Mi-am dorit să câștig acest meci. Pot spune că a fost și o revanșă, dar jocul l-a câștigat întreaga echipă, nu doar eu singur. Întotdeauna în finală contează cine este cel mai bun. Suntem un grup de prieteni și important este că am obținut victoria și nu neapărat trofeul pus în joc. Doresc multă sănătate familiei mele, prietenilor și sper ca la vară în minifotbal să obțin cu echipa Supercupa și, de ce nu, iarăși la final de an, Cupa de Crăciun. Le urez la toți La Mulți Ani!", a declarat Darius Miclea, jucătorul formației Gulden.

Pentru formația ATALANTA au jucat: Radu Fărcaș, Murar Cristian, Murar Adrian, Ungur Mircea, Nistor Liviu, Brai Paul, Pușcaș Andrei, Dobrican Claudiu, Olvedi Istvan, Murar Marius, Moldovan Cristian. Antrenor: Liviu Nistor.

Lasă un comentariu