REVELION 2015 LA CASINO CONTINENTAL TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

În noaptea dintre ani, norocoșii care au ales să-și petreacă Revelionul la Hotel Continental din Târgu-Mureș au fost inspirați că au decis să întâmpine anul 2015 împreună cu serviabilul și distinsul personal al acestei firme de talie internațională.

Doamna Carmen Coșa, managerul general al Continental Târgu-Mureș, a întâmpinat oaspeții cu urarea: „Bine ați venit! Vă mulțumesc că ați ales să petreceți noaptea dintre ani la Continental Târgu-Mureș! Vă urăm distracție plăcută și un An Nou plin de noroc!"

Localul împodobit ca în basme, mesele aranjate și ornate excelent au încântat lumea, încă de la intrare. Programul artistic a fost unul pe măsură, întocmit în stil „Casino Continental", cu îndemnul: „Pariază pe distracție în noaptea dintre ani!". Toată lumea a câștigat printr-o distracție antrenantă, molipsitor de veselă, susținută de melodii de ieri și de azi, de poantele și versurile unor scriitori celebri prezentate de actorul Liviu Pancu și invitații lui. Muzica românească, latino americană, rock și populară i-a antrenat în flux continuu la dans pe oaspeții de toate vârstele și din multe orașe din țară - București, Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Sibiu, Craiova etc. până dimineața la ora 5.

Printre surprize, apreciate în mod deosebit, au fost dansurile aparținând tuturor regiunilor folclorice din țară, prezentate de dansatorii profesioniști ai Ansamblului „Mureșul" din Târgu-Mureș, care au fost aplaudați continuu în timpul derulării programului.

De asemenea, meniul a fost la înălțimea spectacolului artistic, care a dovedit măiestria bucătarilor și a întregului personal de la Continental, în arta preparării bucatelor și servirii clienților. Vă redăm și câteva preparate din meniul special servit în noaptea Revelionului pentru cei care au avut inspirația să întâmpine anul 2015 la Continental. Oaspeții au fost deosebit de impresionați de modul în care li s-a prezentat meniul tipărit într-o ținută grafică deosebită, în stil Casino, cu cărți de joc, aflate pe fiecare masă. Exemplificăm: „Chintă Royală" - Prosciutto cu smochine, Vol au vent cu ciuperci, Lămâi Waldorf tropicale, Ruladă de curcan cu spanac și brânză Roquefort, Mini caprese, Mousse din ficat de pui cu portocală, Mini grisine cu file de porc, Măsline umplute; „Full de Dame cu Valeți" - Consomme cu tortellini; „Careu de Ași" - File de somon în sos de coriandru cu lime și trio piure de dovleac, țelină și mazăre; „Culoare" - Piept de rață cu fructe Cumberland; „Black Jack" - Tort Joffre cu înghețată de caramel etc.

Meniul a fost stropit cu băuturi alese pe care nu le mai amintim.

Concursul de dansuri organizat de Liviu Pancu a fost mult apreciat și aplaudat de spectatori. Concurenții au fost premiați din partea gazdei cu surprize în obiecte: „Marele premiu" a fost câștigat de clujenii Eugen Moldovan și prietena lui Ana, constând în două nopți de cazare la hotel Continental din Sibiu. De precizat că dr. Schwartz Ladislau a dansat cu Ana, prietena lui Eugen, care a avut-o ca parteneră de dans pe cumnata sa, Corina.

În final, oaspeții care au petrecut Revelionul la Hotel Continental i-au mulțumit cu aplauze îndelungi doamnei Carmen Coșa, șefa Continentalului din Târgu-Mureș și întregului personal, pentru petrecerea de vis oferită de Revelion, care va rămâne o amintire mereu vie în memoria oaspeților aflați în noaptea dintre ani în local.

Lasă un comentariu