BASCHET MASCULIN - CUPA ROMÂNIEI Steaua București vs BC-Mureș: 79-91 (28-17, 18-23, 9-31, 24-20)

Distribuie pe:

Succes de răsunet al baschetbaliștilor mureșeni

Luni seara s-a jucat prima partidă din sferturile de finală a CUPEI ROMÂNIEI, între Steaua și BC Mureș. Deși formația bucureșteană era favorită, așa cum a fost în primul sfert, steliștii au câștigat la 11 puncte diferență 28-17, dar în sfertul al doilea jocul s-a echilibrat. Mureșenii au câștigat sfertul al doilea la 5 puncte diferență (18-23), la repriză scorul fiind 46-40.

Cam atât a fost echilibrul până la pauză, dar nici cel mai fidel suporter al mureșenilor nu s-ar fi gândit ce va urma în sfertul trei. Mureșenii parcă și-au schimbat întreaga echipă, au început foarte rapid, cu scheme de baschet cum rar se văd și în meciurile americane, iar aruncările de 2 și 3 puncte au curs ca apa Mureșului. Steliștii au fost frapați de acțiunile târgumureșenilor, comentatorul TV nu mai știa ce să spună, văzând neputința steliștilor care au marcat doar 9 puncte în sfertul trei, pe când mureșenii: 31. Scorul: 55-71. Echipa antrenorului mureșan Srecko Sekûlovic, conducând cu 19 puncte, doar în ultimele minute a redus motoarele, câștigând în final la o diferență de 12 puncte 79-91. Returul se va juca sâmbătă în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș. Invităm susținătorii baschetului mureșean pentru a susține echipa BC-Mureș la calificarea în semifinale.

Au punctat pentru mureșeni Kyndall Dykes: 25 (noul venit de la Cluj, cel mai bun din teren), Adamovici 13, Barro 11, Lazăr 10, Teskovic 10, Corpodean 8, Ivanovici 6, Solyak 3.

 

Lasă un comentariu