REVELIONUL PENSIONARILOR a devenit deja o tradiție apreciată

Distribuie pe:

A devenit deja tradițional la Târgu-Mureș „Revelionul pensionarilor", inițiativă ce-i aparține primarului Dorin Florea. Pensionarii, această categorie a societății care sunt mai degrabă ironizați și considerați o „povară" pusă în cârca oamenilor activi, conform unor opinii, în fond, sunt cei care au construit la vremea lor societatea, au educat generațiile următoare, și care mai au încă neștirbit dreptul la o viață decentă. Să nu minimalizăm și nici să nu demitizăm meritul primarului nostru, pentru faptul că este unul din cei conștienți că fiecare dintre noi ne îndreptăm, cu pași mărunți, spre această categorie socială. Grija față de pensionari este o obligație morală a unei societăți civilizate, după cum ne pretindem noi.

La fel ca și în anii precedenți, și de această dată, evenimentul s-a petrecut în sălile generoase ale Hotelului „President" . Pentru o taxă de 10 lei, toți pensionarii au avut din nou ocazia de a servi un meniu bogat, variat, cu o servire ireproșabilă. Cei peste 3000 de participanți la eveniment au avut parte, în ultimele ore ale anului 2014, de o atmosferă relaxantă, prilejul de a se întâlni cu cunoștințe, dar și de a pleca acasă cu cadourile oferite de tombola organizată de Primărie. Conform celor declarate de Ioan Chiorean, pentru tombolă s-a adus „un camion de premii". Au fost acordate ca premii de la uscătoare de păr, la aeroterme, cuptoare cu microunde, televizoare.

În jurul orei 19, când petrecerea se afla în toi, și-a făcut apariția primarul Dorin Florea, însoțit de viceprimarul Claudiu Maior și directorii din cadrul Primăriei, Aurel Trif și Valentin Constantin Bretfelean. În urarea sa de An Nou, adresată pensionarilor târgumureșeni, primarul Dorin Florea s-a arătat, nu doar mulțumit, dar a și subliniat faptul că, indiferent de etnie, pensionarii târgumureșeni stau la aceeași masă, petrec la sfârșit de an și se simt bine împreună.

Petrecerea, care a început de la ora 17, s-a încheiat înspre ora 22, un bun prilej pentru toți pentru ca cumpăna dintre ani s-o petreacă în continuare în familie.

Lasă un comentariu