FUNDAMENTALISMUL ISLAMIC, RELIGIE, IDEOLOGIE SAU TERORISM? (I)

Distribuie pe:

Conform estimărilor P.E.V. Research Center Washington, populația musulmană mondială este de 1,57 miliarde de oameni, adică 23% din populația lumii. Indonezia este statul cu cea mai mare populație de musulmani, 203 milioane, urmată de Pakistan 174 milioane, India cu 160 milioane, populații numeroase musulmane găsindu-se și în țări ca: Iran, Arabia Saudită, Algeria, Kuveit, Siria, Irak, Yemen, Afganistan, Maroc, Egipt. O cu totul și cu totul altă lume decât lumea noastră în mare măsură bazată pe creștinism, lume plină de prejudecăți și condiționări de ordin economic, dar și religios, fiind foarte dificil să găsim în aceste condiții oameni care să gândească la viață în mod obiectiv. Oameni care să încerce să descopere adevărul despre cele două lumi, credința și despre scopul vieții noastre.

Atentatul terorist de la Paris al redacției „Charlie Hebdo" face înconjurul planetei. O suprainflație de imagini, știri, analize, critici și luări de poziție.

DA, trebuie să fim de acord că omorul, crima, TERORISMUL, se cer condamnate, combătute, eradicate în totalitate, față de și pentru libertatea de expresie, dreptul la viață și existență, milionul și jumătate de participanți la marșul solidarității umane împotriva terorismului de la Paris fiind edificator și clar exprimat.

În opinia mea și a multora dintre noi, specialiști în Islam, pentru ceea ce s-a întâmplat la Paris și a îngrozit o lume întreagă, francezii sunt de vină! După războiul pierdut în Algeria (...), milioane de magrebieni au fost aduși pentru munca în Franța, au primit casă, ajutoare, au făcut mulți copii și primesc pensii, fiind totuși marginalizați, discriminați și disprețuiți la periferiile Parisului și nu numai, alături de alte etnii, emigranți din țările musulmane, veniți legal sau ilegal în Franța pentru un trai mai bun. Marginalizarea, disprețul și batjocura față de acești nenorociți ai soartei, în timp, peste ani, inevitabil au dus la: crime, violuri, incendieri de mașini, mișcări de stradă și acum Terorismul, Statul Islamic, stat creat de fanatici religioși cu interese în petrol, trafic de droguri, armament și femei, pentru interesele lor meschine amenințând cu RĂZBOIUL SFÂNT, inexistent în CORAN. Interesant! În condiții asemănătoare și poate mult mai pronunțate, în Olanda cea mai musulmanizată țară din Europa, multiculturalismul este regulă (...), Rotterdamul având chiar primar musulman, adoptând părți din legea islamică, Sharia (calea cea bună).

Islamul radical este promovat de organizațiile teroriste precum STATUL ISLAMIC sau ALQUAIDA, create de către fanatici adepți ai religiei fundamentalist-jihadice, racolați din familii foarte sărace, educați, pregătiți și plătiți să ucidă, să ia vieți fără niciun regret, indiferent pe cine, vinovat sau nevinovat. Bugetul, Statului Islamic depășește 2 miliarde de dolari, la care se mai adaugă 250 milioane pentru finanțarea acțiunilor (și de ce nu a războaielor!) împotriva occidentului. Fanaticii Islamului nu sunt deloc toleranți. Există ghetouri musulmane mai mari sau mai mici, mii de moschei în toată Europa, controlate cu fermitate. Un total de 54 milioane de musulmani trăiesc pe continentul nostru și presupun că loialitatea lor față de Islam este mult mai mare decât loialitatea lor față de țările europene în care trăiesc cerând, demonstrând și luptând pentru drepturi asemănătoare autohtonilor pentru islam, dispuși să moară ca niște eroi, cea mai mare fericire a lor și a familiilor lor. Ucigașii de la „Charlie Hebdo", ca și mulți alții, în țările lor, prin atacuri sinucigașe, ne demonstrează acest lucru - „Alah a fost răzbunat"! Apropo...

„Alah zâmbește la doi oameni care se omoară unul pe celălalt și amândoi intră în Paradis. Unul luptă pe calea lui Alah și moare, apoi Alah îl face credincios pe cel care a ucis și moare ca martir."

Numărul crescut al etnicilor musulmani, emigrarea lor din țările de origine, expansiunea grupurilor și organizațiilor teroriste, fundamentaliste și acțiunile lor în America și Europa au provocat și provoacă îngrijorări din ce în ce mai mari, nivelul global de alertă fiind necesar și pe deplin justificat.

Lasă un comentariu