EFECTELE USTUROIULUI APLICAT PE TĂLPI

Distribuie pe:

După ani lungi de cercetări, în 1948, oamenii de ştiinţă din întreaga lume, citaţi de descopera.ro, au căzut de acord că usturoiul este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut. Sub formă de aliment pur, germenii de răceli, gripe şi viroze nu au nicio şansă, întrucât acesta descompune secreţiile, combate infecţiile, degajează sinusurile, bronhiile şi plămânii.

„Puterea de penicilină a usturoiului este conferită, în primul rând, de substanţa alliina, cu efecte contra germenilor care cauzează intoxicaţia cu salmonella şi dizenteria, dar şi contra stafilococilor care provoacă furunculele şi ulceraţiile purulente ale pielii, scarlatina, difteria, erizipelul, inflamarea învelişului inimii (febra reumatică), înfruntă conjunctivita (infecţia ochilor), putrefacţia (descompunerea mâncării în intestine), febra tifoida, holera şi TBC-ul.

Usturoiul este o plantă atât de puternică, încât, atunci când este aplicată pe picioarele cuiva, intră rapid în sânge şi are un efect benefic în plămâni. O cataplasmă cu usturoi pusă pe tălpile picioarelor este foarte bună pentru oprirea tusei şi alungarea răcelilor. Se face tocând câţiva cătei de usturoi, amestecându-i cu puţin ulei de măsline şi aplicând mixtura pe tălpi.

Oamenii bolnavi de plămâni, suferind de tot felul de maladii respiratorii (astmă, emfizem, oribilele bronşite, alergii şi abcese pulmonare) s-au vindecat şi laudă această plantă miraculoasă.

De fapt, usturoiul este una dintre cele mai bogate surse de germaniu şi seleniu organic (vital în prevenirea bolilor de inimă şi a multor forme de cancer). Usturoiul conţine şi ajoena, o substanţă care diluează sângele, prevenind cheagurile potenţial periculoase.

Usturoiul este şi cel mai sigur şi mai de nădejde mod de a coborî hipertensiunea. Simptome ca slăbiciunea, ameţelile, pulsaţiile dureroase ale capului, ţiuitul din urechi, durerile pectorale de tipul anginei, respiraţia scurtă, durerile de şale, amorţelile sau furnicăturile dispar rapid şi uşor în urma consumului natural de usturoi sau a aplicării acestuia pe tălpi, de seara până dimineaţa, protejat de şosete", ne asigură oamenii de ştiinţă.

Lasă un comentariu