TENIS - Australian Open, Simona Halep, în sferturile de finală

Distribuie pe:

După 18 ani, Halep și Begu s-au calificat, amândouă în optimi de finală. România nu mai avusese două jucătoare, în a doua săptămână a unui turneu de Mare Șlem, din 1997. Atunci, Irina Spîrlea și Alexandra Dragomir au reușit acest succes la Australian Open. Acum, Simona s-a calificat în sferturi, iar Begu s-a oprit în optimi.

Duminică au jucat fetele noastre optimile, primul meci l-a jucat Irina Begu, având-o ca adversară pe jucătoarea canadiană Eugenia Bouchard, 7WTA cu mare experiență. Begu a început mai timid partida, pierzând primul set, iar setul al doilea la câștigat cu 7-5, pierzând setul al treilea cu 2-6. A fost prima dată în optimi, felicitări.

Simona a jucat cu belgianca Yanina Wickmaver, până acum s-au confruntat de trei ori și de fiecare dată a câștigat belgiana. Așa cum a declarat la începutul partidei, Simona a câștigat cu 6-4, 6-2, calificându-se în sferturile de finală. Adversara din sferturi este jucătoarea din Rusia, Emakarova, care este foarte bună, are o bună tehnică, în turneul de la Moscova Simona a învins-o cu 6-1, 7-5. Îi dorim Simonei mult succes în sferturile de finală!

Lasă un comentariu