Primul meci oficial pentru City'us Târgu-Mureș

Distribuie pe:

Duminică, 1 februarie, de la ora 17, în Sala Sporturilor, City'us Târgu-Mureș va disputa primul joc oficial al anului, în compania formației Progresul Focșani, în cadrul etapei a XVI-a a Ligii 1. Va fi primul joc oficial al formației în 2015, un meci necesar pentru a intra în ritm pentru bătăliile din această parte a doua a campionatului. Obiectivul echipei nu poate fi decât unul singur: câștigarea titlului național. Locul 1 și avantajul meciurilor pe teren propriu este obiectivul imediat.  City'us va avea însă meciuri dificile: în deplasare la Sf. Gheorghe și Galați și acasă cu Od. Secuiesc. Victorii pe linie ar asigura în mare măsură poziția 1. Totul depinde însă și de rezultatele contracandidatelor, poate cel mai interesant meci fiind cel de luni, 2 ferbuarie, ora 18.30, dintre Od. Secuiesc și Deva.

7 meciuri, 7 finale

Asta urmează pentru băieții pregătiți de Kacso Endre și Raul Ungur. Modificările din această iarnă, din structura lotului, au fost făcute tocmai pentru a întări echipa și de a asigura concurența, lucru care poate a lipsit în ultima perioadă. Experiența îmbinată cu tinerețea și spectacolul. Asta s-a încercat, iar rezultatele se vor vedea la finele lunii mai. Partidele primei divizii s-au reluat la sfârșitul săptămânii trecute, City'us nefiind programată, adversara din Târgoviște retrăgându-se la începutul sezonului.

Iată și rezultatele înregistrate în etapa a XV-a:

Progresul Focșani – Sepsi Sf. Gheorghe 1-9

Autobergamo Deva - CSMS Iași 7-4

KSE Tg. Secuiesc - FK Od. Secuiesc 1-6

United Galați - Clujana Cluj-Napoca 5-1

Muncitorul Reșița - Dunărea Călărași 8-7

Clasamentul la zi arată astfel:

1. FK Od. Secuiesc - 34 pct

2. Autobergamo Deva - 34 pct

3. United Galați - 31 pct

4. City'us Târgu-Mureș - 30 pct (13 jocuri)

5. Sepsi Sf. Gheorghe - 26 pct

6. Dunărea Călărași - 17 pct

7. CSM Reșița - 15 pct

8. CSMS Iași - 14 pct

9. KSE Tg. Secuiesc - 13 pct

10. Progresul Focșani - 3 pct

11. Clujana Cluj-Napoca - 3 pct

Duminică, 1 februarie, ora 17, City'us - Progresul Focșani, cu debutul noilor jucători la City'us: Emil Răducu, Paulo Ferreira, Nuno Miguel și Vlăduț  Pavel. Prețul unui tichet de intrare este 5 lei, copiii sub 14 ani beneficiind de acces gratuit.

Lasă un comentariu