Cine urmează?

Distribuie pe:

Alte nume grele ale politicii românești au trecut pragul DNA, unii ieșind încătușați, alții urmăriți penal. Fostul ministru Adriean Videanu a fost scos cu cătușe la mâini (însoțit de strigătele: „La pușcărie!") și a ajuns în arestul Poliției Capitalei, reținut pentru 24 de ore, petrecându-și noaptea de joi spre vineri după gratii, urmând ca procurorii să ceară judecătorilor să dispună arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. El a fost reținut „într-un dosar disjunct din dosarul Alinei Bica, în acea vreme mai-marele peste DIICOT, cea care i-a ridicat, ilegal, un sechestru pe acțiuni Titan Mar, pe care le-a vândut, apoi. Numele lui a fost menționat de fostul ministru Gabriel Sandu, și el aflat în conflict cu legea, în declarațiile date de acesta în dosarul Microsoft.

În aceeași „zi de foc" de la DNA s-a aflat și Elena Udrea, urmărită penal în dosarul Microsoft, acuzată de spălare de bani și de fals în declarații. Elena Udrea, președintele PMP, se află sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, timp în care nu are voie să părăsească Bucureștiul. La ieșirea din sediul DNA, cei prezenți acolo au clamat: „Rușine! Rușine!".

În fața procurorilor a fost chemat și Alin Cocoș, fiul lui Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, pentru a fi audiat într-un dosar al Alinei Bica, fosta șefă

a DIICOT.

Întrebarea e: cine urmează?

Surse: Ziare.com; Agerpres; Mediafax; Realitatea Tv.

Lasă un comentariu