UNPR în slujba românilor

Distribuie pe:

Am participat, sâmbătă, la Sinaia, la o întâlnire cu conducerea partidului, cu parlamentarii și președinții organizațiilor județene. În cadrul ședinței s-a discutat despre activitatea organizațiilor județene, despre activitatea parlamentarilor, precum și despre prioritățile legislative ale acestei sesiuni parlamentare. Discuțiile referitoare la anul electoral 2016 au reliefat două curente: unul merge pe ideea participării la alegeri, ca parte a unei coaliții, iar celălalt susține ca UNPR să se prezinte separat, la urne. Partidul își propune ca, până în anul 2016, Uniunea Națională pentru Progresul României să numere 1 milion de membri. Redau, în continuare, pasaje din discursul susținut de liderul UNPR, Gabriel Oprea.

„(… )Astăzi, UNPR este un partid important pe scena politică românească. Participăm la guvernare, în poziții de înaltă responsabilitate, avem aleși locali în toată țara și suntem membri ai celei mai importante alianțe politice din România. (…) Ca partid aflat în slujba românilor, UNPR apără interesul național. (…) Din acest motiv, identitatea UNPR nu se negociază, ci se afirmă. (…) Ca partid fundamentat pe principii, UNPR se ține de cuvânt. Ne respectăm angajamentele față de alegători și ne respectăm acordurile cu partenerii politici. (…) Ca partid de centru-stânga, UNPR lucrează pentru pacea socială. Avem legi, avem inițiative și soluții concrete pentru familiile din România, pentru angajații din sistemul privat și din cel public, pentru tineri și pensionari, pentru cei de la sate și cei de la orașe. (…) Anul 2015 este unul extrem de important și fiecare trebuie să-și facă datoria. (…) Bazele succesului din 2016 se pun încă de pe acum și sunt convins că UNPR poate însemna mai mult. (…) Tocmai de aceea, închei reamintind că, indiferent de rolul și locul pe care le avem la un moment dat în politică sau în societate, avem datoria de a construi împreună o țară mai puternică, mai sigură și mai prosperă pentru toți cetățenii ei.

Așa să ne ajute Dumnezeu!"

Observațiile și sugestiile dumneavoastră le citesc și ascult la email: claudiupuiac@gmail.com, telefon: 0265 32.38.82. Vă aștept la audiențe, în fiecare joi, între orele 18-20, la sediul UNPR Mureș, Piața Trandafirilor nr. 42.

Lasă un comentariu