SMURD Târgu-Mureș face angajări!

Distribuie pe:

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș (SCJU) anunță concurs pentru ocuparea a 30 de posturi, din care 18 de infirmier și 12 de brancardier, la Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD).

Dosarul, care va cuprinde cerere de înscriere la concurs, copii după diplome de studiu, carnetul de muncă sau adeverință (după caz), cazier judiciar, adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, Curriculum Vitae (CV) și actul de identitate (în copie și original), poate fi depus până pe data de 4 martie 2015, la sediul SCJU (Târgu-Mureș, strada Gheorghe Marinescu nr. 50), de luni până vineri, între orele 13.00 - 15.30.

Pentru postul de brancardier, candidații trebuie să fie absolvenți de liceu sau școală profesională, în schimb, pentru a ocupa o funcție de infirmier este obligatoriu să fie absolvenți de liceu.

Concursul constă într-o probă scrisă, care va avea loc pe data de 11 martie, cei admiși urmând să susțină a doua probă - interviul, în data de 13 martie. Rezultatele finale vor fi afișate pe 17 martie 2015.

Cei interesați pot obține date suplimentare de pe site-ul www.spitalmures.ro

Lasă un comentariu