Anul chinezesc al Caprei de Lemn ne aduce schimbări cu efecte benefice

Distribuie pe:

Potrivit astrologilor, în noaptea de 18 spre 19 februarie 2015, am trecut cu toții în anul chinezesc al Caprei (sau Oii) de Lemn, zodie care va dura până în 7 februarie 2016, o etapă favorabilă, marcată de multe bucurii și de schimbări cu efecte benefice pe plan profesional și material. Capra de Lemn iese cu bine din diverse încurcături și ne poartă noroc, acest semn zodiacal ocrotindu-i pe îndrăgostiți, indiferent dacă aceștia au trecut prin decepții, că sunt singuri sau în căutarea sufletului-pereche. Capra se îmbărbătează singură și încearcă să se bucure de orice clipă frumoasă și de compania persoanelor flexibile, utile și perseverente. În orice anturaj, Capra vrea să iasă în evidență și să se bucure de oportunități.

Iată cum se vor simți nativii zodiilor occidentale în anul Caprei de Lemn, conform predicțiilor astrologice:

Berbec: Anul care urmează va fi unul agitat, vor apărea numeroase oportunități la muncă și schimbări majore la capitolul carieră. Din acest motiv, nativilor le poate fi afectată viața amoroasă, pentru care vor avea mai puțin timp. Acesta este anul ideal în care să își pună la cale viitorul și să pornească pe un drum al succesului. În ceea ce privește banii, Berbecii trebuie să își controleze firea impulsivă și să își gestioneze bine resursele pe care le au, pentru a nu aduna datorii.

Taur: Anul se anunță a fi unul foarte profitabil pentru nativii acestei zodii. Banii par să își facă drum către portofelele lor în cele mai neașteptate momente și pot proveni din surse la care nativii nu s-ar fi gândit niciodată. Și cu dragostea vor sta bine, anul fiind unul excelent pentru a-și oficializa relațiile. Cât despre sănătate, starea Taurilor va fi stabilă.

Gemeni: Un an energic pentru dinamicii Gemeni, care vor simți că pot cuceri întreaga lume. Nativii vor fi nevoiți să ia decizii importante referitoare la carieră, ceea ce le-ar putea crea dificultăți. Aceste potențiale probleme sunt compensate de șansele mărite de a se îndrăgosti. Gemenii trebuie să fie foarte atenți cu cheltuielile și să nu se arunce la achiziții nejustificate.

Rac: Va avea parte de un an mai vesel decât cel anterior, în care va lega noi prietenii și se va distra mai mult decât în mod obișnuit. Nativii trebuie să țină ochii deschiși, deoarece sufletul-pereche s-ar putea afla chiar sub nasul lor. Dacă vor reuși să nu se deprime din cele mai mici neajunsuri, Racii vor avansa în carieră, mai ales datorită unor noi abilități asimilate pe parcursul anului.

Leu: Multe drumuri și multă agitație urmează să își facă loc în viața Leului, care va pleca fie în călătorii de afaceri, fie în excursii spontane. Atenție la tendința spre negativism! Capitolul dragoste este unul care nu suferă modificări foarte mari, iar îmbunătățirile pot apărea doar dacă nativii învață să își controleze mai bine emoțiile. O vacanță lungă le poate limpezi mințile și le poate oferi echilibru.

Fecioara: Una dintre cele mai norocoase zodii, căreia totul îi va merge ca pe roate, indiferent că este vorba despre relații, carieră, bani sau sănătate. Singura mențiune este că nativii trebuie să fie atenți să nu se comporte într-un mod extravagant, care să atragă dezaprobarea celorlalți.

Balanță: Nativii trebuie să se străduiască să devină mai organizați, mai ales dacă vor să obțină acele realizări la care visează de ani buni. În carieră, pot apărea îmbunătățiri, însă viața amoroasă nu va lua o turnură neașteptată, iar relațiile serioase vor întârzia să apară. Esențial pentru nativi este să reușească să își recapete echilibrul și să își distribuie corect timpul liber limitat pe care îl au.

Scorpion: Cel mai prețios sfat pe care îl pot urma este să analizeze totul în amănunt înainte de a lua decizii. De asemenea, trebuie să facă un efort spre a fi mai deschiși, deoarece dacă rămân tăcuți și secretoși nu vor putea avansa în carieră. Banii nu vor fi o problemă. Cât despre amor, Scorpionii implicați în relații serioase vor începe să își dorească să le oficializeze.

Săgetător: Neașteptatul își va face loc în viața nativilor, care vor fi mult mai predispuși la a se îndrăgosti. Toleranța lor va crește și vor deveni mai înțelegători în relații, ceea ce înseamnă că vor renunța la vechile lor idei și vor fi gata să își deschidă inima. În ceea ce privește banii și cariera, nu va exista o evoluție spectaculoasă, dacă nu vor învăța să își ia jobul mai în serios.

Capricorn: În acest an, nativii vor culege roadele purtării lor înțelegătoare. Firea bună și săritoare le va aduce avantaje mari, din toate punctele de vedere. La muncă, aceste calități vor fi remarcate de superiori. Atâta timp cât nu lasă stările schimbătoare să îi afecteze prea mult, nativii vor avea un an bun. Pe plan romantic, relațiile nu vor fi de lungă durată, însă vor fi foarte frumoase și pline de învățăminte.

Vărsător: Munca va necesita eforturi suplimentare din partea nativilor, care se vor simți cam epuizați. Cu toate acestea, astrologii spun că este un an bun pentru ca Vărsătorii să își pornească o afacere și să devină propriii lor șefi. Din punctul de vedere al relațiilor, nativii se confruntă cu aceeași veche problemă: uită că relațiile serioase și aventurile nu merg mână în mână. Cu răbdare și înțelepciune, toate obstacolele vor fi depășite.

Pești: Banii nu vor fi o problemă, iar sănătatea va fi foarte bună. Nativii trebuie să se organizeze mai bine și să devină mai metodici, lăsând la o parte emoțiile acolo unde nu le este locul. În iubire, ar putea avea noroc, însă numai dacă se echilibrează la nivel afectiv. 

Lasă un comentariu