APA CALDĂ CU MIERE ÎMBUNĂTĂȚEȘTE DIGESTIA

Distribuie pe:

Beneficiile pentru sănătate ale mierii sunt recunoscute din cele mai vechi timpuri, acest aliment, consumat simplu sau în diferite combinații, fiind considerat un adevărat medicament universal.

Specialiștii în medicină alternativă, citați de descopera.ro, recomandă, de această dată, un remediu simplu, preparat din apă caldă și miere, pentru îmbunătățirea digestiei.

„Amestecul format din miere și apă călduță (200 de mililitri de apă fiartă și lăsată să se răcorească, în care se dizolvă o linguriță de miere) are efecte de-a dreptul miraculoase asupra sănătății, fiind absorbit rapid de organism. Acest amestec îmbunătățește digestia și toate părțile tractului gastro-intestinal, ajutând la stimularea intestinelor leneșe, dar crește și imunitatea organismului pentru a lupta cu răceala și gripa de sezon.

Paraziții care populează tractul digestiv vor fi eliminați cu această apă vindecătoare, care va curăța colonul de depozitele fecale. În cazul în care observați o creștere în greutate la începutul acestui tratament, nu intrați în panică, deoarece pietrele fecale sunt cele care se umflă. Aceasta este faza de început a eliminării lor din corp, în timp, colonul începând să funcționeze normal. Consumul de apă caldă cu miere va restabili și microflora intestinală.

În plus, prin consumarea acestui preparat, nu veți mai avea probleme cu urinatul necontrolat în timpul nopții, mierea funcționând ca un higroscop, ea colectând apa, astfel încât rinichii și vezica urinară să nu se obosească.

Apa caldă cu miere ar trebui să fie consumată în primul rând dimineața devreme, pe stomacul gol, întrucât în acea perioadă organismul absoarbe cel mai mult.

De asemenea, această băutură uimitoare cu puteri vindecătore extraordinare ar trebui sa fie consumată și seara târziu, înainte de a merge la culcare", ne sfătuiesc nutriționiștii.

Atenție, băutura trebuie preparată doar înainte de a fi consumată! 

Lasă un comentariu