City'us oferă o adevărată lecţie celor de la Od. Secuiesc

Distribuie pe:

City'us Târgu-Mureş a fost la un pas de a reface deficitul de goluri din partida tur de la Od. Secuiesc. Victorie categorică cu 8-3, dar adversarii păstrează acum avantajul mai multor goluri înscrise în deplasare, 3 faţă de 2. Chiar şi aşa, lupta pentru locul 2 se va tranşa în ultima etapă a sezonului regulat, când se dispută jocurile: United Galaţi - City'us, Tg. Secuiesc - Sf. Gheorghe şi Od. Secuiesc - Călăraşi. În acest moment, clasamentul arată astfel: 1. Deva - 49 pct., 2 - Od. Secuiesc - 43 pct., 3 - City'us - 43 pct., 4 - Galaţi - 40 pct., 5 - Sf. Gheorghe - 39 pct.

Începutul jocului a fost destul de calm, nimic neanunţând avalanşa de goluri. Răducu punctează primul în minutul 7, cu un şut deviat de un apărător. Din păcate, la singurele două ocazii ale oaspeţilor, aceştia reuşesc să întoarcă rezultatul, prima dată dintr-o lovitură liberă foarte uşor acordată. Până la pauză, City'us revine în avantaj pe tabelă, după golurile lui Răducu şi Gherman. Repriza secundă a fost una dintre cele mai frumoase văzute până acum de publicul târgumureşean. Obiectivul de a întoarce deficitul din jocul tur a fost atins în minutul 36, când Gherman a transformat o lovitură de penalitate, acordată după un fault la Nuno Miguel. În acel moment scorul era identic cu cel din jocul tur. Diferenţa se făcea acum la golaverajul general, unul mai bun pentru harghiteni. City'us forţează golul de 8-2, dar, la o mică neatenţie, se pierde mingea, iar oaspeţii înscriu din propria jumătate. Dar meciul nu s-a încheiat aici. Cu 15 secunde înainte de sirena de final, Nicuşan duce scorul la 8-3. Iar cu 2 secunde rămase, Carlao, venit în careul advers, are şansa de a înscrie golul decisiv, care ar fi dus formaţia noastră pe locul 2. Rezultat final, City'us - Od. Secuiesc 8-3, iar lupta continuă. În cazul în care cele două formaţii vor termina pe locurile 3 şi 2, harghitenii au şansa meciului decisiv pe teren propriu. Dar, cu atitudinea arătată în jocul de aseară, City'us poate învinge pe oricine, în minimum de meciuri.

Felicitări pentru dăruire, felicitări pentru capacitatea de a reveni în momentele cheie. Aşa arată o adevărată echipă campioană!

Golurile târgumureşenilor au fost înscrise de: Răducu (7, 10), Gherman (16, 24, 36 - 6 metri), Csoma Alpar (33), Nicuşan (35, 40). Antrenorul Kacso Endre a început jocul cu: Carlao - Mimi Stoica, Gherman, Paulo Ferreira, Răducu. Au mai jucat: Dobre, Nuno Miguel, Csoma Alpar, Nicuşan, Al-Ioani. În ultima etapă a sezonului regulat, City'us va juca sâmbătă, de la ora 18, la Galaţi.

 

Lasă un comentariu