Încă o victorie pentru ASA Feminin Târgu-Mureş

Distribuie pe:

Duminică 29 martie, în etapa a XIII-a a Superligii, echipa feminină ASA Târgu-Mureş a câştigat cu 3-0 partida disputată pe teren propriu. Golurile formaţiei noastre au fost înscrise de Roca, Meleacă şi Sinka.

Antrenorul Secheş Carol a început jocul cu: Părăluţă _ Şaroşi, Jahn, Goder, Roca, Gorea, Csiszar, Sandu, Kopacsi, Sinka şi Meleacă. Pe parcursul meciului au mai intrat: Tămaş, Boroş, Sipos şi Toth.

„Numărul golurilor sunt puţine faţă de ocaziile create. Am reuşit un joc plăcut şi am avut o casetă tehnică bună. Pe noi ne interesează play-off-ul. Mai avem un joc dificil la Bucureşti din cauza terenului foarte dificil de acolo, dar sper că sărbătorile care bat la uşă nu ne vor afecta pregătirea şi suntem optimişti în ceea ce înseamnă play-off-ul. Avem un lot destul de bun, cu jucătoare mature, şi de ce nu să ne batem pentru titlu naţional", a afirmat Seches Carol, antrenorul principal al echipei ASA Feminin Târgu-Mureş.

ASA Feminin se menţine pe locul 2, cu 34 de puncte, la egalitate cu liderul Olimpia UT Cluj-Napoca. Sâmbătă, 11 aprilie, ASA va juca în deplasare cu AFC FAIR PLAY Bucureşti.

Lasă un comentariu