Un derby al returului în Liga 1. ASA - CSMS Iaşi!

Distribuie pe:

În etapa a XXIV-a a Ligii 1, vineri, 3 aprilie, de la ora 18, ASA Târgu-Mureş va întâlni pe Trans-Sil pe CSMS Iaşi. Partida poate fi considerată un derby al returului de campionat, cele două echipe fiind în fruntea unui clasament al anului 2015. În cele 6 etape disputate, ambele echipe au 5 victorii şi un rezultat de egalitate, ieşenii fiind singura formaţie care nu a primit gol.

În clasamentul la zi, diferenţa dintre cele două echipe este de 7 locuri. Poziţia a 2-a pentru roş-albaştrii, cu 46 de puncte, locul 9 pentru CSMS Iaşi, cu 28 de puncte.

Va fi cea de-a 3-a dispută din acest sezon. Adversarii s-au impus la Târgu-Mureş, în primul meci al sezonului, în Cupa Ligii, scor 2-0, iar în tur, la Iaşi, partida s-a încheiat la egalitate, 2-2. Două lucruri însă de menţionat: în Cupa Ligii, ASA a folosit echipa secundă, iar în jocul de campionat, ieşenii nu au înscris în poarta lui Viciu, golurile fiind de fapt... autogoluri.

Se anunţă aşadar un meci interesant, între două echipe în formă. Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare pentru a vă susţine favoriţii.

Biletele pentru această partidă vor fi puse în vânzare începând de miercuri, după următorul program:

MIERCURI/1 APRILIE/ORELE 17.00 - 20.00

JOI/2 APRILIE / ORELE 17.00 - 20.00

VINERI/3 APRILIE / ORELE 14.00 - 18.00

Preţul tichetelor: 5 lei la peluză, tribunele 1 şi 2 şi 30 de lei la tribuna 0.

Lasă un comentariu