România U21 a câştigat ultimul test dinaintea preliminariilor EURO 2017

Distribuie pe:

Reprezentativa Under 21 a României a câştigat o partidă de verificare disputată marţi, 31 martie, la Târgu-Mureş în faţa selecţionatei similare a Ciprului. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 62 de fundaşul central Bogdan Ţîru, cu o lovitură de cap la capătul unei centrări a lui Steliano Filip, din corner. Tricolorii şi-au trecut în cont şi o bară, la execuţia frumoasă a lui Claudiu Bumba (72), iar George Puşcaş a semnat cea mai mare ratare a partidei, trimiţând în plasa laterală cu poarta goală, după ce goalkeeper-ul advers a ieşit din careu pe sub minge (41). Joi, 26 martie, la meciul de debut al lui Cristi Dulca pe banca reprezentativei Under 21 a României, „tricolorii" au învins Islanda, tot într-un joc de verificare, cu 3-0. Au marcat George Puşcaş, de două ori, şi Alexandru Mitriţă.

„Important e că am câştigat. Faţă de jocul de joi, nu am mai avut aceeaşi prospeţime şi aceeaşi atitudine. Jocul nu a fost exact cum ne-am dorit. E o victorie pentru încredere şi pentru ceea ce va urma. Am avut două meciuri bune şi sper că atunci când ne vom întruni pentru următorul meci o să fim sănătoşi. Noi am schimbat şi câţiva jucători, Mitriţă a fost trimis acasă, am fost nevoit să îl folosesc pe Bumba în spatele lui Puşcaş, dar e bine că am câştigat. E importantă calificarea la Campionatul European din 2017 şi e important cum muncim în aceste preliminarii", a afirmat Cristian Dulca, selecţionerul reprezentativei U21 a României.

Pentru acest joc, selecţionerul Cristi Dulca a folosit următorii jucători: Brănescu - Hodorogea (46 Manea), Ţîru, Boldor-cpt., Filip (90+2 Aniţoiu) - Tăbăcariu (72 Nedelcu), Ion - Cerlincă (63 Rotariu), Bumba (72 Tudorie), Popadiuc - Puşcaş.

În iunie, România U21 va debuta în preliminariile EURO 2017, pe teren propriu, tot la Târgu-Mureş, în faţa Armeniei. În calificările pentru turneul final de peste doi ani, România face parte din Grupa 5,alături de Danemarca, Armenia, Ţara Galilor, Bulgaria şi Luxemburg.

Lasă un comentariu