BC Mureș, la un singur pas de o nouă finală!

Distribuie pe:

„Tigrii" au învins și în al doilea joc echipa Steaua CSM Eximbank București, de această dată cu scorul de 94-90 (52-46). BC Mureș a condus pe tabela de marcaj în majoritatea timpului, victoria obținută nefiind contestată de adversari și de publicul bucureștean, printre care s-au aflat suporteri ce încurajaseră în urmă cu o zi și echipa de fotbal, întrecută de o altă formație mureșeană, respectiv ASA. Diferența de 4-8 puncte s-a menținut o bună parte din timp, steliștii nereușind să câștige. S-au remarcat Ivanovic - 21 puncte, 10 recuperari, double-double, Adamovic - 20, Peciukas - 19, respectiv Nicoară -19 puncte, 10 recuperări, double-double, Barac - 17 și Ikonic - 15.

„Sunt foarte mândru de echipă, băieții au arătat un spirit de luptă excelent, dar lupta pentru finală încă nu s-a încheiat. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ! Sper să umplem până la refuz Sala Sporturilor din Târgu-Mureș la meciul trei", a declarat Cornel Lungu, președintele BC Mureș.

Partida cu numărul 3 dintre BC Mureș și Steaua CSM Eximbank București se va disputa miercuri, 6 mai, de la ora 19,15 Sala Sporturilor din Târgu-Mureș! Haideți cu toții în „Junglă"!

Lasă un comentariu