Tabăra de Creație Foto - „Mozaic de primăvară"

Distribuie pe:

În perioada 22-24 mai 2015, Ministerul Tineretului și Sportului derulează prin Casa de Cultură a Studenților din Târgu-Mureș Tabăra de Creație Foto cu titlul „Mozaic de primăvară" la Sălard. Aceasta se adresează studenților și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani atrași de arta fotografică.

Tabăra de Creație Foto se va realiza la cabana Șeștina, așezată pe malul pârâului Sălard în munții Gurghiu un loc cu o frumusețe de nedescris. Varietatea reliefului, numeroasele rezervații naturale prezente în zonă, precum și caracteristicile climatice asigură un peisaj pitoresc și unic, deosebit de atractiv din punct de vedere turistic, toate garantând un cadru extrem de ofertant pentru atelierele de educație vizuală pe care le vom organiza.

Prin ateliere și workshopuri, se va pune accent pe tehnica fotografică, înțelegerea compoziției, modul de poziționare în raport cu lumina, cât și munca în echipă.

Înscrierile se fac prin completarea fișei de înscriere împreună cu 2 fotografii la adresa ccs.targumures@mts.ro  până la data de 18 mai 2015 .

În funcție de fotografiile primite se va face o selecție a participanților, deoarece locurile în tabără sunt limitate.

Transportul și cazarea concurenților vor fi suportate de către organizatori.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0265.216066 sau trimițând un mail cu subiectul Tabăra de Creație Foto „Mozaic de primavară" la adresa ccs.targumures@mts.ro

 

Vă așteptăm cu drag.

 

Lasă un comentariu