Târgumureșenii au posibilitatea de a intra în Cartea Recordurilor!

Distribuie pe:

Cea mai mare lecție de igienă orală din lume va fi…predată la Târgu-Mureș, sâmbătă, 16 mai 2015, în Parcul Municipal. Evenimentul este organizat sub egida Guiness World Records, de către Clubul „Prietenii Dințișorilor", împreună cu Organizația Studențească de Medicină Dentară din Târgu-Mureș, în colaborare cu Primăria Târgu-Mureș, Universitatea Cultural Științifică și Fundația Studium Prospero și are loc în cadrul manifestărilor reunite sub genericul „Dental Weekend 2015 - Târgu-Mureș".

Târgumureșenii sunt așteptați să participe în număr cât mai mare la eveniment, prezența a cel puțin 1.200 de participanți va însemna doborârea recordului mondial și, implicit, intrarea Târgu-Mureșului, dar și a României, în Cartea Recordurilor.

Potrivit organizatorilor, pe pagina de facebook s-au înregistrat deja peste 1.000 de participanți, numărul total al acestora fiind estimat la aproximativ 1.600. Cel mai recent record mondial a fost atins în luna martie a acestui an, la Cairo, cu participarea a 1.168 de persoane.

Evenimentul de sâmbătă va include prezentări și demonstrații privind periajul dentar, interdentar, folosirea aței dentare etc., iar participanții vor primi din partea sponsorului principal - CURAPROX, câte o trusă completă de produse de igienă orală (periuță, pastă de dinți, ață dentară ș.a.). Înscrierile se fac la adresa: http://bit.ly/dental-weekend dar și în Parcul Municipal, zilnic, între orele 14 și 17.

În calitate de partener în proiect, reprezentantul Primăriei și director al Universității Cultural Științifice, dr. Csegzi Sandor, consilierul primarului municipiului, și-a exprimat speranța în reușita manifestării: „Suntem un centru universitar civilizat, așadar putem fi un exemplu și pentru alții", a declarat el, în cadrul unei recente conferințe de presă.

Lasă un comentariu