ASA Târgu-Mureș - Petrolul 1-0. Voiculeț înscrie un gol senzațional, iar mureșenii rămân pe primul loc!

Distribuie pe:

Formația ASA Târgu-Mureș a reușit să obțină toate punctele din confruntarea cu Petrolul datorită golului extraordinar marcat de Claudiu Voiculeț pe finalul meciului, în minutul 86. Mureșenii s-au impus cu 1-0 și rămân lideri în clasamentul Ligii 1 la fotbal, după etapa cu numărul 32. Prin urmare, cu două runde înainte de final, ASA are un punct avans în fața formației Steaua, care a câștigat campionatul în ultimele două sezoane. În clasament, ASA a acumulat 68 de puncte, iar Steaua are 67 de puncte. Liviu Ciobotariu este un antrenor mulțumit, după ce echipa sa i-a administrat Petrolului prima înfrângere în deplasare în acest sezon. Golul lui Voiculeț l-a impresionat pe tehnicianul liderului, care și-a felicitat elevii pentru jocul prestat.

„Am crezut în această victorie până în ultimul minut. Victoria a venit pe final, dar pe fondul unui joc bun al nostru. Ne-am creat multe ocazii de a marca. Dacă etapa trecută am avut neșansă, iată că acum am fost norocoși și am marcat în minutul 86. N'Doye a avut ceva probleme după meciul cu Viitorul, a făcut tratament, nu a apucat să facă foarte multe antrenamente, dar pentru noi e un jucător de bază, de care avem nevoie. Claudiu Voiculeț e un jucător foarte bun, important pentru noi. Îl felicit, a fost un gol splendid, un gol de trei puncte, care merită toate felicitările noastre. Sunt convins că cei care vor intra la partida cu Astra sunt capabili să facă o partidă foarte bună. Avem un lot foarte valoros, cu jucători care pot face diferența în orice moment. Nu este niciun fel de presiune, este clar că ne dorim să rămânem pe primul loc și normal că sunt meciuri din ce în ce mai grele. Mai sunt două etape, lumea așteaptă să vadă ce se întâmplă. În retur am demonstrat că suntem o echipă matură, care joacă fotbal. Nimeni nu ne dădea vreo șansă la începutul returului", a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al echipei ASA Târgu-Mureș.

Pentru ASA Târgu-Mureș au evoluat: Stăncioiu - Feussi, M.Constantin, Bejan, Sepsi - Mureșan, Voiculeț - Hora, Goga (82, Manolov), Zicu (69, Bumba) - Axente (59, N'Doye).

Rezultate consemnate în etapa a 32-a Liga 1: FC Botoșani - Pandurii Târgu Jiu 1-1 (Cordoș 24' / Acsinte 31'), Dinamo - Gaz Metan Mediaș 1-1 (Plesca 82' autogol / Zaharia 90'+4), CSMS Iași - CFR Cluj 0-3 (Tade 31' p, 82' p, Jakolis 54'), FC Brașov - Steaua 2-3 (Tosca 9' autogol, Tara 29' / Tănase 16', Rusescu 69', 77'), ASA Târgu-Mureș - Petrolul Ploiești 1-0 (Voiculeț 86'), Concordia Chiajna - FC Viitorul 2-0 (Maftei 35', Boldrin 59'), Oțelul Galați - Ceahlăul Piatra Neamț 4-1 (Cernat 71' p, 83', 90'+3, Hamroun 86' / Balint 77') și Rapid - CS Universitatea Craiova 1-2 (Niculae 23' / Mateiu 72', Rocha 74').

Lasă un comentariu