Deschiderea oficială a „Zilelor târgumureșene"!

Distribuie pe:

Cea de a XIX-a ediție a „Zilelor târgumureșene" va debuta, oficial, azi, 21 mai, la ora 17.30, în Parcul Municipal. După alocuțiunile introductive, vor avea loc un program folcloric susținut de Sava Negrean Brudașcu și Kilyen Ilka, precum și concerte în cadrul cărora își vor da concursul: Corax, Alex Velea, Antonia, Smiley, Zoltan Erika.

În dimineața aceleiași zile, în sala de consiliu a Municipiului, vor fi primite delegațiile reprezentative ale orașelor din Germania, Ungaria, Bulgaria, Austria și Republica Moldova, înfrățite cu municipiul Târgu-Mureș. La ora 13, în Piața Trandafirilor, se va deschide Târgul meșterilor populari și expoziția de flori, iar la ora 14, în incinta Restaurantului Plaza va avea loc Festinul gastronomic, eveniment organizat de Primărie în colaborare cu Selgros și Hotel Plaza.

Pe tot parcursul zilei se vor desfășura activități sportive, iar seara, la ora 18, în Biserica Unitariană din municipiu este programată manifestarea „țara unde pietrele urlă", iar în Sala mică a Teatrului Național, începând de la ora 19.30, se va desfășura spectacolul cu piesa „Lecția".

Lasă un comentariu