Samuraii Florii de Cireş, la Cupa Nordului

Distribuie pe:

În data de 23 mai, la Baia Mare, s-a desfăşurat tradiţionala Cupă a Nordului, competiţie de judo destinată tuturor categoriilor de vârstă. Samuraii Florii de Cireş a participat la Cupa Nordului cu 2 sportivi, Gliga Laurenţiu David şi Berţa Claudiu, care au avut o evoluţie bună pâna la final.

„Chiar dacă a participat la o categorie de vârstă superioară, respectiv U12, Gliga David a avut până la final 4 victorii şi o înfrângere, locul 3 fiind un loc corect şi normal. Berta Claudiu a obţinut şi el o victorie, dar apoi a pierdut următoarele 2 meciuri. Vreau să-l menţionez aici şi pe fostul nostru sportiv, Butilcă Alex, în prezent membru al unui important club de judo din România (Dinamo Braşov), care a câştigat şi el medalia de bronz la această competiţie. Este un sportiv drag nouă, care nu a uitat de unde a plecat şi care va fi întodeauna bine primit în familia noastră. Mă bucur că am reuşit să ajung la această competiţie, în programul iniţial fiind o deplasare la o competiţie de jujitsu brazilian în Râmnicu Vâlcea, deoarece am remarcat, în meciurile avute de Gliga David, foarte multe procedee de atac lucrate în ultimele săptămâni în sală, lucru care mă mulţumeşte mult mai mult decât locul obţinut în final.

Sper să continue cu aceeaşi atitudine şi la competiţiile viitoare, mai ales că se aproprie finalele Campionatului Naţional de Judo, în iunie, dar şi întrecerile organizate de clubul nostru în Târgu-Mureş, în perioada 26-28 iunie 2015.

De asemenea, şi pe această cale, cu ocazia zilei de naştere, îi urez sportivului meu Gliga David, din tot sufletul meu de părinte şi antrenor, un „La mulţi ani!", multă putere de luptă, sănătate, noroc şi îl asigur de tot sprijinul meu şi al clubului în greaua şi anevoioasa ascensiune spre marea performanţă", a declarat Laurenţiu Gliga, antrenorul clubului CS Samuraii Florii de Cireş din Voiniceni.

Lasă un comentariu