Ousmane N'Doye: „Aşa a zis Dumnezeu, să ne oprim!"

Distribuie pe:

Elevii lui Liviu Ciobotariu au ratat şansa istorică de a câştiga titlul în Liga 1, după ce au pierdut în faţa gălăţenilor în chiar ultima etapă de campionat, scor 1-2. Finalul partidei de la Târgu-Mureş a fost unul extrem de trist pentru jucătorii gazdelor, deşi organizatorii şi oficialii clubului au încercat să-i scoată din această stare printr-o mică sărbătoare. „Şi locul 2 este foarte bun pentru noi, mai ales că suntem o echipă nou-promovată care a început sezonul cu obiectiv clar, evitarea retrogradării. Noi suntem campioana morală a acestui sezon", a spus Narcis Răducan, preşedintele ardelenilor.

Jucătorii nu sunt însă de acord cu acest titlu onorific. Mijlocaşul senegalez, în vârstă de 37 de ani, crede că ASA nu a luat campionatul pentru că acesta este destinul lui. „La mine nu există campioană morală. Un leu nu latră, ori iau titlul ori nu-l iau. Sunt foarte mândru de jucători, de club, de conducere, de tot, de lume, am făcut un lucru extraordinar. Tot ce nu pot să iau înseamnă că nu e în destinul meu. Am făcut tot ce am putut să fac, am ajuns până pe locul doi şi aşa a zis Dumnezeu, să ne oprim. Cât timp o să pot să mai alerg voi mai juca fotbal.

M-am simţit ca acasă aici la Târgu-Mureş, dacă mă vor suna, sunt apt să mă întorc", a spus N'Doye la finalul partidei, care a lăsat de înţeles că vrea să continue la ASA dacă va primi vreo propunere.

 

Lasă un comentariu