Grigore Leșe, la Bookfest Târgu-Mureș. Intrarea liberă!

Distribuie pe:

Cunoscutul interpret de muzică tradițională românească Grigore Leșe va susține un recital în cadrul celei de-a doua ediții a Salonului de Carte Bookfest Târgu-Mureș. Evenimentul se va desfășura la Teatrul Național din

Târgu-Mureș, sâmbătă, de la ora 17.00. Artistul își va lansa volumul de memorii „Acum știu cine sunt. Însemnări și aduceri aminte" și va delecta audiența cu un recital de piese autentice de folclor românesc. Toți cei care iubesc muzica marelui artist sunt așteptați la Teatrul Național, unde intrarea va fi liberă.

Cele mai bine vândute cărți ale momentului sunt disponibile pentru publicul mureșean la a doua ediție a Salonului de Carte Bookfest Târgu-Mureș. Marile edituri din România sunt prezente cu o ofertă de titluri la prețuri speciale, din care nu vor lipsi cărțile care au stabilit recorduri de vânzări la ediția internațională Bookfest de la București. Volumele „Primul pas" de Klaus Iohannis, publicat la Editura Curtea Veche Publishing, „Cronică de Cotroceni", de Adriana Săftoiu, apărut la Editura Polirom, și al cărui prim tiraj s-a epuizat deja, și „Supunere", de Michel Houellebecq, lansat la Editura Humanitas, deschid lista bestsellerurilor care pot fi găsite la standurile Bookfest Târgu-Mureș, între 4 și 7 iunie.

Lasă un comentariu