Mureșenii au fost spionați de un trimis al francezilor de la St. Etienne

Distribuie pe:

La partida câștigată la scor de ASA Târgu-Mureș în fața celor de la Astra, scor 5-1, a asistat și un trimis special al celor de la St. Etienne, Alain Blachon, care a venit să culeagă informații despre formația lui Miriuță cu care francezii se vor duela peste 10 zile. Blachon va face o evaluare a echipei, a fiecărui jucător în parte, va asista și vineri la etapa a 3-a, pe care ASA Târgu-Mureș o va juca acasă, cu Chiajna. „O formație serioasă, cea din Târgu-Mureș, trebuie tratată extrem de atent", a comentat Blachon pentru GSP.

Vasile Miriuță s-a pus deja să adune informații despre fosta echipă a lui Bănel Nicoliță.

„O să-l sun și pe Bănel, mai am și eu niște prieteni buni prin Franța, o să facem tot posibilul să câștigăm. O să ne documentăm și vă garantez că nu o să ne surprindă absolut deloc. Chiar dacă nu suntem favoriți, asta e clar, vom încerca să facem cel mai bun meci al nostru la Târgu-Mureș. Trebuie să câștigăm acasă ca să putem să sperăm la o calificare în retur. Putem să trecem de ei și o să vedeți că echipele mici mai pot produce surprize! Noi nu mergem în excursie, vrem să obținem această calificare", a spus Miriuță.

„Pentru Saint-Etienne ar fi un mare eșec dacă nu s-ar califica după această «dublă». Verzii vor să ajungă în grupe și pentru asta au investit foarte mult în jucători. O să fie foarte greu pentru ASA", a afirmat Bănel Nicoliță, fost jucător Saint-Etienne.

AS SAINT-ETIENNE (FRANȚA)

ANUL ÎNFIINȚĂRII: 1919

STADION: „Geoffroy-Guichard" (41.138 de locuri)

ANTRENOR: Christophe Galtier

VALOAREA LOTULUI: 75,7 milioane de euro

PERFORMANȚE: 10 titluri de campioni în Franța, 6 Cupe ale Franței, 1 Cupă a Ligii Franței

VEDETA: Stephane Ruffier (portar) - 10 milioane de euro

ASA Târgu-Mureș va juca dubla cu formația franceză Saint Etienne din turul III al UEFA Europa League la data de 30 iulie (tur) pe Stadionul Trans-Sil și 6 august (retur).

 

Lasă un comentariu