CONCURSUL NAȚIONAL DE CREAȚIE LITERARĂ „FASCINAȚIA MĂRII"

Distribuie pe:

În perioada 15 iunie - 03 octombrie 2015, Cercul Militar Constanța împreună cu Cenaclul literar „Mihail Sadoveanu" al Cercului Militar Constanța, sub patronajul Statului Major al Forțelor Navale și al Secției tradiții și cultură militară din Statul Major General, organizează ediția a III-a a Concursului Național de Creație Literară „Fascinația Mării".

Concursul este deschis tuturor creatorilor de gen din cercurile militare, instituțiile militare de învățământ, unitățile militare și alte instituții de cultură din afara Ministerului Apărării Naționale, care trebuie să transmită prin lucrările lor imaginea metaforică a „fascinației mării".

Tema concursului - Marea și oamenii ei. Secțiunea 1: Poezie - 5 poezii (dintre care una la temă); Secțiunea 2: Proză scurtă - câte 2 schițe, maxim 2 pagini fiecare (dintre care una la temă).

Participanții se pot înscrie la una sau la ambele secțiuni; textele vor fi redactate în format Word, style Times New Roman, font size 14, pe hârtie A4 la 1,5 rânduri, obligatoriu cu diacritice; lucrările vor fi însoțite de fișa de înscriere, o fotografie (tip CI/Pașaport) în format JPG, datele de contact și eventualul palmares literar; vor fi admise în concurs doar texte inedite - nepublicate si netrimise la alte concursuri; primirea textelor va fi confirmată imediat de către organizatori; lucrările trimise la concurs nu se returnează;

Lucrările pot fi trimise în format electronic la adresa de e-mail: cerculmilitarconstanta@yahoo.com sau pe CD/DVD la adresa: Cercul Militar Constanța, str. Traian nr. 29, cod poștal 900743, Constanța, cu mențiunea „Pentru concurs 2015", de unde se pot obține și informații suplimentare.

Lasă un comentariu