Semnal civic - UNPR, al treilea partid din România

Distribuie pe:

Am participat, recent, la Conferinţa naţională a UNPR şi Congresul PPDD, reunite în şedinţă comună, care au aprobat, în unanimitate, fuziunea prin absorbţie a PPDD de către UNPR. În intervenţia sa preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a spus: „Vreau să ştiţi că în plan organizatoric suntem şi vom fi tot mai puternici. Noi aveam 358.000 de membri de partid înscrişi la Tribunal, cel mai mare partid din România - PSD avea vreo 500.000, iar celelalte, vreo 100.000 de membri înscrişi. În ultimele 2 luni s-au mai înscris în UNPR peste 70.000 de români. Sunt convins că şi cu dumneavoastră, în momentul de faţă suntem peste 500.000 de membri de partid UNPR". Oprea a susţinut că UNPR „trebuie să rămână la guvernare" şi să se consolideze „ca al treilea partid din România". Desigur, sunt voci „autorizate" care fac eforturi însemnate să „dovedească" că planul nostru este irealizabil. Ceea ce dovedesc, în fapt, este cât de neştiutori sunt, atunci când e vorba despre concreteţea acţiunilor noastre politice.

Tot ceea ce le spun acestor adevăraţi „Toma necredinciosul" e că la fel au luat în derâdere şi problema interesului naţional, la vremea apariţiei UNPR pe scena politică…

În judeţul Mureş campania milionului de noi membri merge bine. Până la ora actuală, am reuşit să convingem 798 de mureşeni să vină alături de noi şi asta fără să iau în considerare numărul de noi membrii proveniţi prin absorbţia PPDD Mureş. UNPR Mureş este reprezentat la toate nivelurile în administraţia locală, de la consilierii comunali până la consilierii judeţeni. Cum afirma preşedintele nostru „Cine doreşte stabilitate, securitate şi seriozitate să vină la UNPR, aşa putem să strângem un milion de membri de partid. Ştiu că este greu, dar o să reuşim".

În altă ordine de idei, doresc să informez pe simpatizanţii noştri, pe toţi cei interesaţi, că, dată fiind perioada de vacanţă, întrerup obişnuitele mele audienţe, de la sediul judeţean al UNPR, până în 15 septembrie 2015.

Lasă un comentariu