Cine sunt adversarele echipei City'us din grupa a 3-a de calificare, UEFA Futsal Cup?

Distribuie pe:

Aşa după cum bine se ştie, între 30 septembrie şi 3 octombrie, Sala Sporturilor din Tîrgu-Mureş va găzdui grupa a 3-a de calificare din UEFA Futsal Cup. Competiţia regină a Europei revine la Târgu-Mureş, după 1 an de pauză. City'us va avea în grupă adversari dintre cei mai puternici. Pescara, campioana Italiei, Kharkov, cea a Ucrainei şi Hamburg, Germania. Iată o scurtă prezentare a adversarelor noastre:

ASD PESCARA CALCIO A5

Cu siguranţă, cea mai puternică echipă a grupei de la Târgu-Mureş. Campioana Italiei în exerciţiu, titlu câştigat în vară în faţa celor de Kaos Bologna. O multi-naţională, cu jucători în naţionalele Italiei, Argentinei şi Paraguay-ului sau brazilieni naturalizaţi. Ercolessi, Leggiero, Canal şi Calderolli sunt componenţi de bază în naţionala Italiei. Lara este jucător argentinian, naturalizat, Nicolodi, Grello, Capuoto şi Leandro Pereira sunt brazilieni, la fel naturalizaţi. Cuzzolino şi Rescia sunt componenţi ai naţionalei Argentinei, iar Salas în cea a vecinilor din Paraguay. Să nu-l uităm pe Rogerio da Silva, brazilian, deocamdată. Aşadar, 13 jucători din lotul de 14 joacă în diferite naţionale de prim-plan în futsal-ul mondial. Cu toate acestea, Pescara a fost nevoită, datorită coeficientului scăzut, să joace încă din turul preliminar al competiţiei. O grupă mai mult decât facilă, în Andorra, cu trei victorii categorice, fără gol primit: 9-0 cu St. Andrews (Malta), 3-0 cu Gentofte (Danemarca) şi 6-0 cu Encamp (Andorra).

LOKOMOTIV KHARKOV

Echipa din Kharkov este o mai veche cunoştinţă a celor de la City'us. Cele două formaţii s-au întâlnit în 2013, în grupa de Elite Round, de la Pardubice, Cehia, adversarii impunându-se cu 3-0. Are 9 jucători care au evoluat pentru naţionala Ucrainei în ultima grupă de calificare pentru EURO 2017: Ivanyak, Lytvynenko, Bondar, Ovsyannikov, D. Sorokin, O. Sorokin, Zhurba, Shoturma şi Rogachov.

O echipă masivă, bine organizată, foarte greu de depăşit.

HAMBURG PANTHERS

Campioana Germaniei reprezintă echipă cea mai puţin cunoscută, reprezentanta unui campionat nu foarte puternic. S-a calificat în Main Round, după ce a câştigat grupa preliminară din Islanda, tot cu 3 victorii: 6-2 cu Differdange (Luxemburg), 3-0 cu Flamurtari (Albania) şi 5-3 cu Olafsvik (Islanda). Lotul este compus în mare parte din jucători de origine turcă sau magrebiană, doar 3 jucători care au evoluat în turul preliminar având rezonanţe nemţeşti.

Lasă un comentariu