Da, mamă, suntem ţicniţi…

Distribuie pe:

Tot în contextul „cazului Oprescu", am mai aflat că responsabile pentru anchetarea şi arestarea primarului Capitalei sunt legea atracţiei universale, gândurile trimise în univers, melodiile interpretate de stele şi de planete, precum şi plantarea de copaci. Explicaţiile nu provin, după cum ne-am aştepta, de la spitalul de psihiatrie, ci tocmai din interiorul Primăriei Bucureşti, mai precis, de la numita Simona Creţu, consilier general (!!!) în cadrul instituţiei, care a declarat că anchetarea de către DNA a primarului se întâmplă pentru că ea a scris pe hârtie acest lucru, iar universul a ascultat-o şi, pe bază de flux emoţional şi teorie a rezonanţei, procurorii s-au prezentat, imediat, cu duba şi cătuşele, în bătătura lui Oprescu. În ceea ce o priveşte, cu toată atracţia şi fluxurile de tot felul, ei nu i se poate întâmpla aşa ceva deoarece a plantat 168.000 de copaci.

Ce-i drept, începând de la Mudava şi până la „Mihaela, dragostea mea" (a lui Mircea Geoană), de la cravata mov şi flacăra violet până la telepatie ca probă la dosar, n-am dus lipsă de paranormal, în ultimii 25 de ani. Ba, gurile rele zic că şi pe vremea „iepocii de aur", fenomenul era la mare cinste, chiar coana Leana recurgând la diverse vrăjitorii şi şmecherii energetico-paranormale ca să fie sigură că n-o înşală „odiosul" şi că ea va fi pe veci singura lui… atracţie universală.

Or, dragi tovarăşi şi „pretini", cu toată imaginaţia şi fluxul emoţional aferent, cu greu ni-l putem imagina pe nea Nicu în postură de amant latino. Dar, mai ştii?

…Cert este că, potrivit unui studiu realizat hăăăt, cu 10 ani în urmă, doar doi români din 10 sunt întregi la cap şi nu sunt motive să nu-i credem pe specialiştii în dileală, cu precizarea că, între timp, numărul celor duşi cu pluta a crescut îngrijorător de mult. Parafrazând titlul unui cântec la modă: „Da, mamă, suntem ţicniţi…".

Lasă un comentariu