PASIUNE, MĂIESTRIE, PROFESIONALISM

Distribuie pe:

Locul unde copiii târgumureşeni îşi demonstrează talentul, pasiunea este un loc anume. Acesta se numeşte Palatul Copiilor care este subordonat Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş. Unitatea aceasta funcţionează cu multe cercuri pe care copiii le frecventeazăşi de care se ocupă cadre didactice bine pregătite în fiecare domeniu.

Zilele trecute, împins de curiozitate, am făcut o scurtă vizită acestei unitaţi de învăţământ din municipiul nostru. Din cele relatate de directoarea instituţiei, profesoara Iolanda Cătinean, director, am aflat că aici funcţionează peste 20 de cercuri din diverse domenii. Ele pot fi nominalizate care vor funcţiona în anul şcolar 2015-2016 „tenis de masă, dans modern, aeromodele, dans contemporan, canto, fanfară, culturăşi civilizaţie spaniolă, norvegiană, franceză, germană, dans popular etc.

Din discuţia avută cu directoarea instituţiei am aflat că toate cercurile existente la Palatul Copiilor sunt conduse de cadre didactice bine pregătite, care îşi desfăşoară activitatea cu multă conştiinciozitate. Putem numi această casă a elevilor instituţia unde se pune pasiune, măiestrie şi profesionalism.

 

Lasă un comentariu