Semnal civic - UNPR vrea cel puțin 10% din voturi

Distribuie pe:

În declarația de presă, făcută joi, 14 ianuarie de președintele UNPR, Gabriel Oprea, sunt atinse trei mari subiecte: prioritățile UNPR în ceea ce privește acțiunea parlamentară, politică și publică; strategia politică în relația cu Guvernul, Președintele și partidele parlamentare; pregătirea campaniilor electorale pentru alegerile locale și parlamentare. În ceea ce privește prioritățile, Uniunea rămâne fidelă celor două obiective strategice pe care și le-a asumat ca partid și anume: securitate și prosperitate pentru români. Progresiștii îl susțin în continuare pe președintele Klaus Iohannis și îl susțin pe premierul Dacian Cioloș. Însă, această susținere nu este necondiționată. Cerem performanță guvernamentală, rezultate economice și politice pentru securitatea și prosperitatea românilor. Orice derapaj de la aceste obiective va fi sancționat prin vot, în Parlament.

În privința relației cu partidele parlamentare, UNPR își continuă parteneriatul în cadrul Alianței de Centru-Stânga, încheiată până în anul 2020, cu PSD. În ceea ce privește pregătirea campaniilor din acest an, ne păstrăm obiectivul asumat. Mai precis, vrem ca, indiferent de modul în care vom candida, reprezentanții UNPR să obțină cel puțin 10% din numărul total de voturi.

Întrebarea este dacă vom candida împreună cu PSD sau separat. Nu pot să dau un răspuns, în acest moment, însă pot să spun altceva: suntem pregătiți pentru ambele variante! Dacă vom merge singuri, vă asigur că vom avea candidați redutabili care se vor lupta pentru a câștiga. Dacă vom merge împreună cu PSD, atunci, imediat ce se stabilesc candidații, vă asigur că ne vom implica cu toate resursele și toate organizațiile noastre din teritoriu pentru a avea împreună cel mai mare număr de voturi.

Observațiile și sugestiile dumneavoastră le citesc și ascult la email: claudiupuiac@gmail.com, telefon: 0265 323.882. Audiențe, în fiecare joi, între orele 18-20, la sediul UNPR Mureș, din Piața Trandafirilor nr. 42. 

Lasă un comentariu