Partidul Noua Dreaptă solicită ridicarea de urgență a unui gard de protecție la granița cu Serbia!

Distribuie pe:

Intrarea ilegală dinspre Serbia în România a unui grup de 60 de imigranți, în dimineața zilei de 16 ianuarie a.c., a determinat Partidul Noua Dreaptă să solicite statului român o reacție fermă, mai exact construirea de urgență a unui gard de protecție la granița cu Serbia.

„Dincolo de faptul că majoritatea celor 60 de imigranți nu provin din Siria sau din alte zone de conflict, ci din state precum Maroc, Pakistan sau Somalia, reamintim că orice refugiat care dorește să intre în România trebuie să solicite azil, iar recunoașterea statutului de refugiat pe teritoriul țării noastre se poate face doar în condițiile Legii 122/2006 privind azilul în România.

Partidul Noua Dreaptă atrage atenția asupra gardului construit de Ungaria la granița sa cu Serbia, pentru protejarea cetățenilor maghiari în fața valului migrator fără precedent, gard care începe să schimbe ruta imigranților ilegali în drumul lor spre Uniunea Europeană. În acest moment, granița Serbiei cu România devine poarta de intrare în spațiul Uniunii Europene și cerem Guvernului Cioloș ridicarea unui gard, asemănător cu cel ridicat de vecinii maghiari, pe toată distanța frontierei terestre a țării noastre cu Serbia.

Un astfel de gard, cu rol de protecție, va descuraja grupurile de imigranți care se pregătesc să pătrundă ilegal în țara noastră. Îndeosebi în urma recentelor atentate teroriste de la Paris și Istanbul, precum și a atacurilor sexuale împotriva femeilor creștine din Germania și alte țări europene, în care atacatorii s-au dovedit a fi imigranți musulmani recent sosiți în țările respective, statul român are ca prima obligație să-i apere pe români de terorism, crime și violuri și să le garanteze siguranța!

Locul imigranților este în țările lor de origine, unde trebuiesc repatriați în condiții de siguranță și demnitate, iar Partidul Noua Dreaptă militează pentru ca locul celor 5 milioane de români plecați peste hotare să nu fie luat de milioanele de imigranți ilegali care bat la porțile Uniunii Europene!", precizează Partidul Noua Dreaptă, într-un comunicat de presă.

Lasă un comentariu