„Omenirea la răscruce" - program inedit pentru mureşeni! Sfaturi pentru o viaţă sănătoasă, în fiecare seară!

Distribuie pe:

La conferinţa de presă foarte reuşită de sâmbătă la o oră matinală, susţinută de domnii Valentin Cucu (pastor şi organizator), Godfrey Ngirishi (principalul invitat) şi gazda - Gabriel Felei, am aflat că, din data de 19 februarie, oraşul nostru este gazda unui program inedit, construit ca să răspundă întrebărilor actualităţii. „Omenirea la răscruce" este un program de două săptămâni susţinut de conferenţiarul Godfrey Ngirishi, zilnic, tratând marile întrebări ale actualităţii: de unde venim, ce se întâmplă după moarte, care sunt elementele unei vieţi sănătoase, dar şi multe alte subiecte ce răspund problemelor actuale. Programul pregătit este unul complex şi interactiv, iar prezentările vor avea loc zilnic de la ora 19, la Biserica Adventistă din strada Aurel Filimon nr. 16, prezentând o alternativă la situaţiile tensionate la care societatea noastră este martoră. Dincolo de accidentele tragice, ştirile grave şi catastrofele din jurul nostru, există întrebări la care societatea are nevoie de răspunsuri.

Godfrey Ngirishi este originar din Zimbabwe şi a venit în România în urmă cu 10 ani. A studiat biologia, chimia şi medicina preventivă. După ce a călătorit în întreaga lume, a decis că România este ţara în care doreşte să se stabilească, renunţând la multe oferte care sunau mai avantajos, între care Olanda şi America.

„Am venit în România fiindcă nu am vrut să cer bani de la nimeni, mă ghidez după cinste, bunătate şi iubire. Am întâlnit oameni mai buni decât în alte părţi, care m-au ajutat".

Pe lângă conferinţele sale, în fiecare seară, un cadru medical va prezenta sfaturi practice pentru o alimentaţie şi un stil de viaţă sănătos. Temele abordate privesc importanţa odihnei, activitatea fizică, diabetul zaharat, vitaminele, sănătatea dentară, cancerul şi metodele de prevenţie, depresia şi multe altele. Participanţii vor avea posibilitatea să interacţioneze cu invitaţii şi cadrele medicale, dar şi să consulte cărţile de la standul de carte.

Lasă un comentariu