Astăzi…, mare meci, mare!

Distribuie pe:

Astăzi, 19 aprilie, de la ora 19.00, Sala Sporturilor din Târgu-Mureş va găzdui poate cel mai aşteptat meci al anului din futsal-ul românesc. City'us - Informatica Timişoara sau înfruntarea dintre cele mai în formă echipe ale momentului. O adevărată finală care se dispută înainte de startul play-off-ului. Dacă pentru adversari, meciul de astăzi, poate reprezenta doar o verificare înainte de startul meciurilor eliminatorii, aceştia nemaiputând pierde locul 1, pentru târgumureşeni, partida este un meci deosebit de important. O victorie sau chiar un rezultat de egalitate o plasează pe City'us pe locul 2, în faţa echipei din Deva, oferindu-i astfel avantajul a două jocuri pe teren propriu într-o eventuală dispută în semifinale cu Autobergamo.

În acest moment, Timişoara are 63 de puncte, Deva 60 iar City'us 59. Cu o victorie, campioana ar urca singură pe locul 2, iar în caz de egal ar acumula tot 60 de puncte. Cum disputele directe s-au încheiat cu acelaşi rezultat (2-5 la Târgu-Mureş şi 5-2 la Deva) departajarea s-ar face la golaveraj, unde târgumureşenii au un plus 7 în faţa devenilor.

Cu siguranţă, antrenorii Lucian Nicuşan, Cosmin Gherman şi Raul Ungur vor pregăti meciul pentru o victorie, formaţia arătând o formă foarte bună în ultimele partide. Pentru jocul de astăzi, există însă unele probleme de sănătate în lotul târgumureşean, fiind făcute eforturi pentru recuperarea unor jucători.

City'us - Informatica Timişoara, astăzi, ora 19.00 în Sala Sporturilor, un meci aşteptat de toţi iubitorii de futsal din România. Un meci în care se vor înfrunta unii dintre cei mai buni jucători din ţară, dar şi un duel între stranieri, cele două loturi cuprinzând jucători din Brazilia, Spania, Portugalia sau Serbia.

Suporterii mureşeni sunt aşteptaţi într-un număr cât mai mare pentru a-şi încuraja favoriţii, într-un meci care se anunţă spectaculos. Vă reamintim că jocul nu va putea fi urmărit în direct la TV, singura posibilitate fiind din tribunele Polivalentei târgumureşene.

Hai City'us ! Hai Târgu-Mureş!

 

Lasă un comentariu