Incredibil, dar adevărat! DISPĂRUTA SE CĂUTA CU... DISPERARE

Distribuie pe:

Un caz de dispariţie din Islanda, din 2012, a fost dat recent publicităţii de descopera.ro, tocmai pentru a învăţa fiecare dintre noi cât de mult contează atenţia acordată unui eveniment. Iată, întâmplarea:

„În 2012, în Islanda, o echipă de salvare pleca în căutarea unei femei care, aparent, nu se mai întorsese la autocarul turistic cu care venise în excursie. Pe parcursul investigaţiei, s-a întâmplat ca femeia să ia parte la propria acţiune de căutare, fără să îşi dea seama că ea era cea care trebuia să fie găsită.

Autocarul în cauză a oprit, la un moment dat, în apropierea canionului Eldgja, iar femeia a profitat de situaţie pentru a-şi trage sufletul şi a-şi schimba hainele. Atunci când s-a întors, cei care o aşteptau nu şi-au dat seama că era ea şi au început să se alarmeze pentru că o credeau dispărută. Din motive necunoscute, şoferul a aşteptat aproape o oră până să anunţe poliţia.

În scurt timp, peste 50 de persoane au început să ia parte la căutări. Reprezentanţii Gărzii de Coastă au fost înştiinţaţi de dispariţia turistei, motiv pentru care au demarat toate procedurile necesare pentru găsirea ei.

De-abia în dimineaţa celei de-a doua zile, în jurul orei 3, adevărul a ieşit la iveală: femeia pe care cu toţii trebuiau să o găsească făcea, de fapt, parte din echipa de căutare. Imediat după ce şi-a dat seama că ea este cea considerată dispărută, femeia a anunţat organele de poliţie, care au dispus pe loc întreruperea investigaţiei", precizează descopera.ro.

Lasă un comentariu